Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Venetië

De Venetie vluchten van nuhr.nl brengen u veilig en goed verzorgd tegen een zeer betaalbaar tarief naar een geweldige stad met een bijzondere uitstraling. Venetië is een tot de verbeelding sprekende reisbestemming die alles in zich heeft voor een volmaakte vakantie in het noordoosten van Italië. De stad geniet natuurlijk wereldwijde bekendheid vanwege het historische centrum met z'n vele kanalen. Het is dan ook niet voor niets dat Venetië sinds 1987 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Venetië ligt op een kleine eilandengroep in een lagune die al genoemd werd in de tijd van het Romeinse Rijk. De eerste Nederzettingen die er te vinden zijn dateren van rond het jaar 453. Tegenwoordig is de stad een favoriet reisdoel voor veel internationale toeristen. Er zijn in Venetië dan ook veel goede verblijfslocaties te vinden zoals hotels, appartementen en vakantiewoningen met een eigentijdse luxe inrichting. Voor het reizen naar Venetië heeft u voldoende aan een geldig paspoort of een identiteitskaart.
 

Let u er vooral ook op dat kinderen tegenwoordig over een eigen reisdocument moeten beschikken!
 

Veel fraaie bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Venetië!

Wanneer u in Venetië verblijft, valt er meer dan genoeg te zien. Wat dacht u van het wereldberoemde San Marcoplein dat omgeven is door schitterende bouwwerken zoals bijvoorbeeld de imposante San Marco Kathedraal! Een ander fraai voorbeeld is de bekende Brug der Zuchten die het Dogepaleis en de gevangenis van Venetië met elkaar verbindt. Als u alles wilt leren over de kunst, de geschiedenis en het dagelijks leven in Venetië, dan heeft het aan het einde van het San Marcoplein gelegen Museo Correr u bijzonder veel te bieden. Op diverse plaatsen in de stad kunt u in een gondel een mooie tocht maken over de vele kleine en grote waterwegen van Venetië, waarbij het Canal Grande als belangrijkste en grootste kanaal een vooraanstaande plaats inneemt. Ook de prachtige Rialtobrug, het operatheater Teatro La Fenice, en het Ca' Rezzonico paleis aan het Canal Grande zijn goed voorbeelden van locaties die u in Venetië zeker bezocht moet hebben!
 

Culinair plezier in Venetië!

Als het gaat om culinair genieten, dan zijn de Italianen met hun uitgebreide keuken natuurlijk echte grootmeesters. Overal in Venetië vindt u uitnodigende restaurants waar smaakvolle gerechten voor u bereidt worden. Vanzelfsprekend staat er veel verschillende pasta's met heerlijke gekruide sauzen op het menu, en ook de vermaarde steenovenpizza kunt u in veel verschillende variaties bestellen. Verschillend klaargemaakte soorten risotto, overheerlijke pompoensoep, ravioli en diverse soorten brood horen er in Venetië helemaal bij. En als afsluiter mag u de ambachtelijk vervaardigde Italiaans ijssoorten beslist niet missen. Bij de maaltijd kunt u genieten van uiteenlopende rode en witte Italiaanse wijnsoorten die stuk voor stuk zeer rijk van smaak zijn!
 

Vliegtickets boeken naar Venetië

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Venetië met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Venetië (VCE) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Venetië, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Venice of de code (VCE). U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Venetië.


 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.