Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Tokio

Vliegen naar Tokio kan met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Tokio vluchten vertrekken dagelijks vanaf Schiphol. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur. Er zijn een aantal luchtvaartmaatschappijen die een rechtstreekse vlucht hebben naar Tokio.
 

Vliegtickets boeken naar Tokio

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Tokio met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Tokio (HND) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Tokio, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Tokyo of de code HND in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Tokio.
 

Het Japanse Nationaal Bureau voor Toerisme meldt een stijging van 21% van het aantal toeristen tussen januari en augustus 2013 in vergelijking met dezelfde periode in 2012. Tokio is weer helemaal in bij toeristen. De beste periode om Tokio te bezoeken is de herfst en winter. Dan laat het weer toe om er lekker op uit te gaan. De zomers zijn vochtig en benauwd en creëren een hoop smog.
 

Een drukke stad, maar beschaafd en ordentelijk

Met 35 miljoen mensen is Tokio een van de meest dichtbevolkte stedelijke centra ter wereld. Toch is de drukte ordelijk. Iedereen wacht tot het licht op groen springt om vervolgens de straat over te steken. Voetgangers op brede trottoirs volgen de onuitgesproken regel van het lopen aan de linkerkant.

 

Openbaar vervoer in Tokio

Om de stad op een goede wijze te bekijken is het verstandig om gebruik te maken van het openbaar vervoer. De Tokyo trein systeem is eigenlijk een netwerk van drie spoorwegmaatschappijen. Dankzij oplaadbare Suica en Pasmo kaarten kunnen toeristen gemakkelijk gebruik maken van elke vorm van openbaar vervoer. Met ingang van maart 2013, is een enkele kaart bruikbaar voor treinen en bussen in het hele land. U kunt één kaart kopen na uw aankomst in Tokio via bijna elke ticket machine.

 

Wat te doen in Tokio?

Tokio is een enorme stad en met zo veel te doen, is het verstandig uw tijd goed in te delen. Een geweldige optie voor degenen met een beperkt verblijf in Tokio is de Tokyo Tower, theeceremonie en een River Cruise deze biedt een prachtig uitzicht. De tour stopt bij culturele hotspots en knooppunten in de hele stad en zal u een uitstekend idee geven van wat wordt aangeboden in deze bruisende metropool.

Overweeg een ochtend tour naar lokale heiligdommen en de wereldberoemde winkelwijk Ginza. De liefhebbers van sushi kunnen terecht bij het ​​ontbijt in het sushi centrum van de wereld de Tsukiji vismarkt. Een stop in de traditionele Kabuki-za Theater is een bijzondere ervaring.

 

Een goede voorbereiding voor uw reis naar Tokio

U heeft geen visum nodig als u naar Tokio gaat. Een geldig paspoort is voldoende voor een verblijf in deze prachtige stad. Er zijn geen vaccinaties nodig, omdat Japan een uiterst hygiënisch land is. Het belangrijkste is om een goed reisplan samen te stellen voordat u naar Tokio gaat. Ook is het uitzoeken van een hotel handig om van tevoren te doen. Zo heeft u altijd een hotel naar wens op een goede locatie.
 

Vliegtickets boeken naar Tokio

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Tokio met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Tokio (NRT) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Tokio, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Tokio vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst Tokio of de code NRT  in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Tokio.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.