Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Tblissi

Op zoek naar een lekker klimaat en nieuwe cultuur? Veel vakantiegangers komen bij Georgië uit. Met Turkish Airlines, Lufthansa of KLM ben je al met 4 uur en 35 minuten op uw bestemming. Het vliegveld telt één landingsbaan. Gelukkig heeft dit geen effect op uw reis want er gaan dagelijks Tblissi vluchten naar deze bestemming. Na aankomst resteert enkel nog een autorit van 17.4 km en dan kan echt gezegd worden dat u in Tblissi bent aangekomen. Denk er echter wel aan dat de reisdocumenten op orde zijn. Het paspoort dient immers na aankomst in Georgië nog zes maanden geldig te zijn. Een visum is niet verplicht bij een verblijf dat korter is dan 360 dagen. De vaccinatie is wel een aandachtspunt. Het wordt aangeraden één of meerdere hiervan te halen. In Georgië komt bijvoorbeeld Malaria voor. Wanneer al deze zaken op orde zijn kan de vakantie beginnen. Om alvast te starten geven wij interessante informatie en leuke tips.
 

Over Tblissi

De vakantiebestemming Tblissi is tevens de hoofdstad van Georgië. Kijk er echter niet gek van om wanneer u de naar Tiflis voorbij ziet komen. Tot 1936 droeg de stad namelijk deze naam en nog altijd wordt hij regelmatig gebruikt. De naam van is afgeleid van het oud georgische woord T'pilisi, wat hoofdstad betekent. Tblissi is gelegen aan de rivier de Koera en heeft een oppervlakte van 727 km2. De officiële taal die hier gesproken wordt is Georgisch. Daarnaast beheerst men hier ook de Svanetisch, Mingreels en Lazisch taal. Bovenal is het hier aangenaam met een temperatuur tussen de 20 en 30 graden. In de stad vindt u een bruisende sfeer en veel afwisseling wat zorgt voor een gezellige vakantie.
 

Wat te doen in Tblissi?

Tblissi is een adembenemende stad met een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden. Oud Tblissi is hier een van. Dit oude stadsgedeelte word simpelweg oud Tblissi genoemd en is geschikt voor een wandeling. De typische huizen met hoven en charmante houten balkonnetjes maken erg gezellig. Afgewisseld met restaurants is dit leuk te combineren om hierna het vrijheidsplein en Roestaveli Avenue te bezoeken. Deze hoofdstraat van de stad lijdt u langs het Roestavelitheater, parlementsgebouw, het Operahuis en nog veel meer schitterende gebouwen. Het vrijheidsplein is naast een verkeersknooppunt ook de symbolische plaats van Georgië. De geschiedenis komt vervolgens tot leven in het historisch museum en kunst wordt bezichtigd in het Georgische Museum van de Schone Kunsten. Beide kunt u vinden aan de Roestaveli Aveneu. Tot rust komen kan in de botanische tuin van Tblissi. Met een terrein van ongeveer 128 hectare en gelegen buiten het centrum maakt dit aangenaam. Naast planten en bomen is een wandeling door deze tuin ook erg ontspannend.
 

Vliegtickets boeken naar Tblissi

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Tblissi met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Tblissi (TBS) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Tblissi, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst Tblissi of de code TBS in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Tblissi.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.