Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Sint Petersburg

Meer ontdekken over de geschiedenis, kunst en cultuur van de stad is in Sint Petersburg geen probleem. Er zijn maar liefst zo'n 120 musea van uiteenlopende aard waar u kennis kunt nemen van tal van interessante zaken die met Rusland in het algemeen, en met Sint Petersburg in het bijzonder te maken hebben.
 

Als u met de goedkope Sint Petersburg vluchten van nuhr.nl reist, dan verzekerd u zich van eersteklas betaalbaar vervoer naar een stad die zijn gelijke niet kent. Sint Petersburg heeft als voormalige hoofdstad van Rusland een roemrijk verleden wat zich uit in een schitterend centrum met veel prachtige architectuur en andere aantrekkelijke bezienswaardigheden. Al direct na de landing op de luchthaven van de stad zult u een sfeer ervaren die totaal anders is dan wat u gewend bent. U komt er in aanraking met een zeer eigen cultuur waarin veel te ontdekken valt. U kunt in de stad op veel verschillende locaties verblijven tijdens uw vakantie. Er zijn in Sint Petersburg luxe hotels, keurige appartementen en luxueuze vakantiewoningen te huur die van alle moderne gemakken zijn voorzien, en die een comfortabel startpunt vormen voor leuke en interessante trips door de stad. Voor een bezoek aan Sint Petersburg dient u, net als overal in Rusland, in het bezit te zijn van een paspoort dat na vertrek uit Rusland nog minimaal 6 maanden geldig is. Ook een visum is vereist. U kunt uw visum aanvragen bij de Russische ambassade in Den Haag of Brussel!
 

Ook kunt u fantastische uitstapjes maken naar onder meer de Petrus- en Paulusvesting uit de 18e eeuw, de schitterende Russisch-orthodoxe Kerk van de Verlosser op het Bloed, de imposante Izaäkkathedraal uit 1858, en het Winterpaleis ofwel de Hermitage aan de oever van de rivier de Neva. En dan bent u er nog lang niet, want ook de 4 kilometer lange Nevski Prospekt straat die omgeven is door bezienswaardigheden, is een bezoek zeker waard. Aan het begin van de straat vindt u de Admiraliteit, en aan het einde is het Alexander Nevski-klooster uit 1710 gesitueerd. Het Moika paleis, de zomertuin, de 71 meter hoge Nicolaaskathedraal, en het uit 1800 daterende Michailovski-kasteel moet u echt gaan zien. U zult ontdekken dat dit allemaal slechts een fractie is van het totale aanbod aan bezienswaardigheden in Sint Petersburg waar u kunt rekenen op nog veel meer aantrekkelijke en interessante locaties!
 

Goed eten en drinken in Sint Petersburg

De Russische keuken is met recht een boerenkeuken te noemen. Eenvoudig, maar voedzaam, lijken veel typisch Russische gerechten op die van de Nederlandse keuken. Zo wordt er veel haring, roggebrood en zuurkool gegeten. Borsjtsj is een echte Russische soep die wordt bereidt met kool en vlees. Ook Pirosjki, gevulde deegkussentjes, moet u tijdens uw verblijf in Sint Petersburg beslist geproefd hebben, net als de nationale drank Wodka en kvas, een lichte drank die uit meel en vruchtensap gemaakt wordt. Kastanjes in de dop met suiker en slagroom is een goed voorbeeld van een veel gegeten smaakvol Russisch dessert!
 

Vliegtickets boeken naar Sint Petersburg

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Sint Petersburg met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Sint Petersburg (RVH)of (LED) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Sint Petersburg, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Sint Petersburg of de code (RVH) of (LED). U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Sint Petersburg. Sint Petersburg beschikt over 2 luchthavens.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.