Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Singapore

De meeste mensen kennen Singapore helaas alleen van de internationale luchthaven Changi Aiport (SIN) wanneer ze overstappen voor een volgende Aziatische bestemming. En dat is jammer want Singapore heeft de verwende toerist nogal wat te bieden. De democratische Republiek Singapore is het kleinste land van Zuidoost Azië, een archipel van meer dan 60 eilanden, de tweede wereldhaven, een stadstaat , een handelsnatie én een shoppingparadijs. Dat lijkt nogal veel maar... dat is ook zo. Hoewel de futuristische luchthaven én thuishaven van nationale vliegmaatschappij Singapore Airlines van alle moderne gemakken is voorzien gaat u op verkenning in het centrum van dit Aziatisch wonder. Voor de goede orde dient u te weten dat het tijdsverschil met Nederland 7 uur is, dat een geldig paspoort volstaat en dat er zware straffen staan op het in bezit hebben van drugs (doodstraf), kauwgum en illegale software. De ruimte voor de meer dan 5 miljoen inwoners is beperkt dus er is enorm veel hoogbouw en daartussen ligt een perfect ontworpen netwerk van wegen en sporen. Na uw vlucht naar Singapore reist u in 20 minuten met de MRT (Mass Rapid Transport) naar het centrum. Een taxi kan ook: snel, veilig en opvallend goedkoop.
 

U vindt eenvoudig een budgetvriendelijk hotel en vandaaruit gaat u veilig (de stad kent nauwelijks criminaliteit!) aan de wandel door een smeltkroes van culturen. De Singaporezen van Chinese afkomst zijn verreweg in de meerderheid, maar u zult ook veel Indiërs en Maleiers tegenkomen. Vanwege het internationale karakter van de stad kunt u er altijd met de Engelse taal terecht. En over Engels gesproken: bewonder het majestueuze 'Raffles', een hotel in engels-koloniale stijl dat is vernoemd naar de man die wel wordt gezien als de stichter van Singapore.


Als u langs de kades van de Singapore River wandelt, strijkt u zeker neer in een van de gezellige restaurantjes aan de Clark Quay of de Boat Quay. U heeft er keus uit vele keukens: Indonesisch, Thais, Maleis, Japans, Chinees... en allemaal even heerlijk want 'eten' staat hoog in het vaandel van iedere rechtgeaarde Singaporees. 
Met uw vliegtickets via Nuhr.nl naar Singapore krijgt u ook toegang tot een waar shoppingparadijs dat zeker niet duur is. Voor het echte 'shop-till-you-drop' gaat u naar Orchard Road, waarna u zich na winkelsluitingstijd in een meer dan geanimeerd uitgaansleven kunt storten.


Spectaculair amusement en ontspanning vindt u op Sentosa Island. Vanaf het Harbour Front Centre glijdt u per monorail of kabelbaan een amusementspark binnen met ontelbare attracties waaronder het enorme reuzenrad, de 'Singapore Flyer.' Luier daarna loom aan een van de prachtige en schone stranden die dit eiland ook nog rijk is.


In de buurt van de Bukit Timah Road ruikt u de heerlijke geuren van Little India. De uitbaters van de vele winkels en restaurantjes in deze wijk zullen weinig moeite hebben om u binnen te lokken. Vergeet daar zeker niet de 'Veeramakaliamman' tempel te bewonderen! 

Vluchten met vliegtickets via Nuhr.nl naar Singapore maken het allemaal mogelijk!
 

Vliegtickets boeken naar Singapore

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Singapore met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Singapore (SIN) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Singapore, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Singapore vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst Singapore of de code SIN in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Singapore.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.