Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Shanghai

Shanghai, oftewel Hu, is een gerenommeerde internationale metropool die steeds meer aandacht krijgt van toeristen uit de hele wereld. Gelegen aan de monding van de rivier de Yangtze , dient het als de meest invloedrijke economische, financiële stad in Oost-China. Maar ook cultuur, wetenschap en technologie zijn essentiële onderdelen van deze wereldstad. Hier vindt men de perfecte mix van culturen, het moderne en het traditionele en de westerse en de oosterse beschaving. Nieuwe wolkenkrabbers en oude Shikumen bepalen samen de skyline van de stad. Westerse gewoonten en Chinese tradities worden hier met elkaar verweven en vormen de cultuur van de stad.
 

Shanghai dient als een belangrijke lucht, spoor, weg en waterweg kruispunt in het oosten van China. De frequente vluchten, treinen en bussen maken een bezoek overzichtelijk. Het stedelijk vervoer is ook heel handig. Er zijn altijd handige taxi's, bussen, metro's die u naar elke hoek van de stad brengen.
 

Eten en drinken in Shanghai

De restaurants in Shanghai behoren tot de mooiste van het land. Het aanbod van kwalitatief goed eten en superieure service maken dit een culinaire overzichtelijke plek. De stad heeft een overvloed aan lekkernijen die focussen op de tradities van Beijing, Sichuan, Hunan, Guangzhou en natuurlijk de lokale Benbang gerechten. Als bezoekers heimwee hebben naar Westers eten, dan is dit ook beschikbaar in de binnenstad.
 

Winkelen in Shanghai

Bekend als het Orientaalse Parijs, is Shanghai een paradijs voor shoppers. Er zijn verschillende drukke winkelstraten en winkelcentra. Een must voor bezoekers is de Nanjing Road. Huaihai Road is er voor mensen met een moderne en trendy smaak. Xujiahui Shopping Center, Yuyuan Shopping City en Jiali Sleepless Stad zijn ook bloeiende en populaire bestemmingen.
 

Het nachtleven in Shanghai

Shanghai is fascinerend voor nachtbrakers. De kabbelende rivier de Huangpu, karakteristieke gebouwen op de Westelijke oever en de buitengewoon futuristische wolkenkrabbers op de oostelijke oever hebben een betoverende sfeer 's nachts. Een nacht cruise op de rivier de Huangpu wordt sterk aanbevolen. Voor kunstliefhebbers, zal het Grand Theater en Oriental Art Center zeer de moeite waarde zijn. Voor iedereen die ontspanning zoekt, is de ideale plek Hengshan Road en Xin Tian Di. Hier is een verscheidenheid van nachtclubs, disco's en bars.
 

Vliegen naar Shanghai

Het vliegen naar Shanghai duurt zo'n 10,5 uur vanaf Schiphol. Meerdere vliegtuigmaatschappijen vliegen rechtstreeks op Shanghai. Er zijn tal van Shanghai vluchten te boeken tegen een gereduceerd tarief. Na uw aankomst in Shanghai kunt u direct met een taxi of het openbaar vervoer naar uw hotel. Ook is er een mogelijkheid om een auto te huren op het vliegveld. Zo bent u ten aller tijden flexibel.
 

Vliegtickets boeken naar Shanghai

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Shanghai met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Shanghai (PVG) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Shanghai, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Shanghai vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst Shanghai of de code PVG in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Shanghai.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.