Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Sao Paulo

Vanuit de hele wereld zijn er dagelijks honderden vluchten naar Sao Paulo. Ook vanuit Nederland en België bereikt u comfortabel en in ongeveer 12 uur tijd deze Braziliaanse metropool. Sao Paulo heeft drie luchthavens, namelijk Congonhas voor hoofdzakelijk binnenlandse vluchten, Guarulhos en Campo de Marte. Sao Paulo Guarulhos is de grootste luchthaven en ligt op ongeveer 25 kilometer van het stadscentrum. Vanuit Amsterdam-Schiphol vertrekt er dagelijks een rechtstreekse vlucht om 9u55 naar deze luchthaven. Vanuit Brussel vertrekken er ook dagelijks vluchten naar Guarulhos met overstap. Bij uw aankomst na één van de Sao Paulo vluchten heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden om naar het stadscentrum te gaan zoals buslijnen of een huurauto. Vanuit de luchthavens van Sao Paulo vertrekken er bovendien vluchten naar zo goed als alle grote Zuid-Amerikaanse steden, wat ideaal is wanneer u uw bezoek aan Brazilië wilt combineren met een bezoek aan andere Latijns-Amerikaanse landen.
 

Een wereldstad met lokale toets

Sao Paulo ligt in het Zuidoosten van Brazilië, op 50 kilometer van de kust van de Grote Oceaan. Het is de grootste stad van Zuid-Amerika met meer dan 20 miljoen inwoners en daardoor ook één van de grootste stedelijke agglomeraties ter wereld. Sao Paulo is ook één van de drukste steden van Zuid-Amerika met een zeer dicht verkeersnet, zowel weg- als luchtverkeer. De metropool ligt verankerd in de gelijknamige staat die als hinterland van de wereldstad functioneert. Wanneer u Sao Paulo bezoekt, zult u merken dat het levensritme van de Paulista's, zo worden de inwoners vaak genoemd, heel anders is dan we in de Westerse wereld gewoon zijn. De diverse afkomst en diverse activiteiten van de inwoners zorgen ook voor een breed scala aan wijken en straatbeelden. Zo vindt u zakenwijken met indrukwekkende hoge gebouwen en wijken waar lokale kunst en cultuur centraal staan maar ook buitenwijken waar er agrarische activiteiten plaatsvinden. Dit contrast maakt het natuurlijk extra interessant om een bezoek te brengen aan Sao Paulo. In Sao Paulo heerst een aangenaam subtropisch klimaat.
 

Te zien en te doen in Sao Paulo

In Sao Paulo vindt u heel wat grote en kleine bezienswaardigheden verspreid over de stad. Gezien de diversiteit van de gebouwen, inwoners en culturen is iedere bezienswaardigheid meer dan de moeite waard. Toch springen er een aantal bijzonderheden in het oog. Zo is er een gigantisch kunstenmuseum, het Museum de Arte de Sao Paulo, dat blijk geeft van het mondiale karakter van de stad. U vindt er immers werken van wereldberoemde kunstenaars zoals Picasso, van Gogh, Monet en El Greco. Daarnaast is er de imponerende Metropolitan Cathedral, een gotische kathedraal in het centrum van de stad die meer dan 7.500 bezoekers kan ontvangen. Wilt u naast de musea, kerken en kloosters iets meer actief doen? Dan kunt u een bezoek brengen aan het attractiepark Playcenter dat net buiten het stadscentrum ligt en door een heel internationaal publiek bezocht wordt. Tussen de verschillende bezienswaardigheden verplaatst u zich eenvoudig en snel met een taxi.

Vliegtickets boeken naar Sao Paulo

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Sao Paulo met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Sao Paulo (GRU) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Sao Paulo, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Sao Paulo vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS  en bij Aankomst Sao Paulo of de code GRU  in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Sao Paulo.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.