Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar San Francisco

Het is een lange zit vanuit zusterstad Amsterdam naar San Francisco maar u zult er beslist geen spijt van krijgen. San Francisco is voor veel toeristen een geliefde bestemming gebleken. U hebt voor uw bezoek geen speciaal visum nodig en u krijgt dus volop de tijd om alles goed te verkennen. En alles is in dit geval: veel! De stad lijkt wel gemaakt voor een stedenreis want het koele mediterrane klimaat zorgt ervoor dat het er nooit echt warm maar ook nooit echt koud wordt. Warme lucht wordt vrijwel altijd getemperd door koele oceaanlucht en die wisselwerking leidt vaak tot mist of wat neerslag, vooral in de maanden december en januari.
 

Minder leuk is het gegeven dat de stad pal op het St. Andreas breukvlak ligt. Hier schuren twee tektonische aardplaten regelmatig tegen elkaar en die leiden tot lichte, maar soms tot zware aardschokken zoals in 1906 en 1989. Inmiddels zijn bijna alle gebouwen gelukkig 'beving bestendig'.
 

San Francisco

Uw eerste bezoek lijkt vaak ook op een 'her-kennismaking' want San Francisco was en is het decor voor talloze beroemde films en bekende Tv-series zoals, heel toepasselijk, 'The Streets Of San Francisco'. Toch mag u ondanks dat gegeven een aantal hi-lights zeker niet overslaan.

Pal aan zee gaat u zeker de 'Golden Gate Bridge' over. Deze beroemdste brug ter wereld verbindt het schiereiland waarop de stad ligt met het noorden. De brug is zo angstwekkend hoog om de grootste zeeschepen te kunnen laten passeren. Vanaf de brug heeft u trouwens een schitterend uitzicht op de baai en het eiland waarop de voormalige gevangenis Alcatraz staat. Reserveer tickets voor een bezoek en u zult begrijpen waarom niemand -behalve in films natuurlijk- hieruit heeft kunnen ontsnappen.
 

Wandel door de Chinese wijk waar het er vaak 'Chinezer' toegaat dan in China. Net als in New York heeft deze bevolkingsgroep het gezicht van de stad mede bepaald.Proef nog steeds de alternatieve cultuur, want San Francisco stond in de roerige jaren '60 van de vorige eeuw aan de wieg van de hippiebeweging en ontwikkelde zich later als een homo-tolerante stad. Kijk, als u in de gelegenheid bent, naar 'Milk', de film over het leven van de gelijknamige, eerste openlijk homoseksuele bestuurder van de stad.
 

Slenter langs de pieren van 'Fisherman's Wharf'; vroeger het domein van de vissers maar nu een toeristische trekpleister met ontelbare boetieks en winkels. Mis ook de zeeleeuwen niet aan de westkant van de pier. Liefhebbers van de moderne kunst gaan zeker naar het toonaangevende 'San Francisco Museum of Modern Art' voor Amerika's belangrijkste collectie eigentijdse kunst. Laat u de steilste heuvel van de stad opslepen in de beroemde Cable Cars. Voor maar 5 dollar krijgt u een topattractie en een spetterend mooi uitzicht.
 

Letop!

Attentie! 72 uur vóór uw vertrek naar de VS dient u, naast een geldig paspoort, te beschikken over een zogenaamde ESTA-toestemming (Electronic System for Travel Authorization). In de regel ontvangt u deze snel tegen een kleine vergoeding. ESTA geldt ook voor kinderen en zelfs baby's.
 

San Francisco International Airport (SFO) ligt ongeveer 20 kilometer ten zuiden van de stad. Houd rekening met langere wachtrijen in verband met de gehanteerde veiligheidsmaatregelen. Het tijdsverschil met Nederland is 9 uur.
 

Vliegtickets boeken naar San Fransico

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar San Fransico met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en San Fransico (SFO) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar San Fransico, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse San Fransico vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst San Fransico of de code SFO  in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar San Fransico.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.