Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Een welverdiende vakantie is altijd op zijn plaats en daarom gaan we graag naar het buitenland. Het Turkse Samsun is hiervoor een bijzondere stad. Met de bekende Samsun vluchten ben je immers in 5 uur en 50 minuten op de gewenste bestemming aangekomen. Daarnaast is het een veilige reis die met Turkish Airlines, Onur Air of Pegasus Airlines wordt afgelegd. Na aankomst op de enige landingsbaan van de stad resteerd enkel nog een reis van 22 minuten om het stadscentrum te bereiken. Denk je echter wel aan dat voor vertrek de benodigde vaccinaties zijn opgehaald en alle papieren op orde zijn? Malaria komt namelijk voor in dit gebied. Natuurlijk moet ook het identiteitsbewijs op orde zijn en natuurlijk moet het visum in Nederland aangevraagd worden. Wanneer dit allemaal klaar ligt kunnen de leuke vooruitzichten beginnen. Om hiermee te starten beginnen we met het inpakken van de koffer! Let op het weer en pas de inhoud hierop aan. Want Samsun kent koele winters en warme zomers. Met een beetje voorbereiding ga je immers goed uitgerust op vakantie!
 

Over Samsun

Je vindt de gezellige stad Samsun ten noorden van Turkije. Het is gelegen aan de Zwarte Zee en is zelfs de hoofdstad van de provincie die eveneens Samsun wordt genoemd. Met maar liefst 565 duizend inwoners rijk is het ook de grootste stad die aan de Zwarte Zee is te vinden. Ze is voornamelijk belangrijk geworden door het belang voor de industrie en wordt gezien als het economische centrum van de regio. Samsun is daarnaast ook belangrijk geworden doordat de belangrijkste haven van Turkije hier is gevestigd. Het is hierdoor als het ware een spoorverbinding geworden met het Anatolische binnenland. Wanneer je hierheen reist wordt er aangeraden altijd water te kopen. Er kan namelijk niet voor 100% zeker gezegd worden dat het kraanwater zuiver is.
 

Wat te doen in Samsun?

Samsun is op zich geen toeristische plaats, maar dat betekend zeker niet dat het hier saai wordt! In tegendeel, er is heel veel te beleven! Wanneer je hierheen gaat is het zeker een aanbeveling om naar de 13 eeuwse Parzar Moskee te gaan. Dit bouwwerk is gemaakt door de heersers van Il-kanaat en een aantal andere kerken en moskeeën zijn erbij gevoegd. Een mooi voorbeeld hiervan is de katholieke Dolorosakerk. Daarnaast vindt je in de stad een klein Archeologisch museum en het Atatürk museum. Om de vakantie helemaal compleet te maken mag een bezoek aan de typisch Russische markt niet ontbreken. Na de val van de Sovjet Unie zijn er namelijk heel veen Oekraïners en Russen naar deze plaats gekomen en die hebben hiermee een belangrijk spoor achtergelaten. Maak er dus een afwisselende vakantie van en geniet volop van deze schitterende stad in Turkije!
 

Vliegtickets boeken naar Samsun

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Samsun met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Samsun (SZF) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Samsun, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst Samsun of de code SZF in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Samsun.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.