Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Royal Air Maroc, de op een na grootste lijndienstmaatschappij van Afrika, heeft de laatste jaren een enorme inhaalslag ingezet. Jonge moderne toestellen, een uitgebreid netwerk, en een uitmuntende service aan boord dat beloond werd met 4 sterren bij Skytrax!. De gekende gastvrijheid begint reeds aan boord. Nuhr is blij en trots een nauwe samenwerking met deze “flagcarrier” aan te kondigen. Maak kennis met de vlijmscherpe condities met een PRIJSGARANTIE voor verschillende Afrikaanse bestemmingen waaronder Abidjan, Dakar en Bamako. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor de klassieke rechtstreekse bestemmingen in de Rif zoals Nador, Al Hoceima, Oujda en Tanger. Kijk en vergelijk.

Over Royal Air Maroc

Royal Air Maroc is gebaseerd in Casablanca. Het is de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko. De vloot bestaat uit ongeveer 50 vliegtuigen, hierdoor kunt u naar 90 verschillende bestemmingen vliegen. Er zijn vluchten naar het Midden-Oosten, Amerika, Marokko, Frankrijk, Afrika en de rest van Europa.
 

 

Check-in informatie

24 uur tot 2 uur voor vertrek kunt u gemakkelijk online inchecken wanneer u vliegt vanaf Amsterdam, Beirut, Bordeaux, Marseille, Nantes, Nice, Strasbourg, Toulouse, Milan, Istanbul of Londen Heathrow.
 

Bagage informatie

Uiteraard is het fijn om te weten hoeveel u bagage u kunt meenemen zonder extra heffingen te betalen. Op de site kunt u in een duidelijk overzicht zien wat de kosten zijn per kilogram bagage. Ook ziet u hier wat de kosten zijn voor extra bagage. Voor de meeste vluchten geldt een bagagevrijstelling van 1,2 of 3 stuks van 23kg per vw of kind.
 

Kosten en toeslagen

Naast de bagagekosten zijn er een aantal toeslagen die berekent worden als u bijvoorbeeld een huisdier wilt meenemen tijdens een vlucht. Er is een vrijstelling voor kinderen onder de 10 kilogram.
 

Zitplaats informatie

U kunt via de site een ticket bestellen. Hierop kunt u aangeven waar u het liefste gaat zitten. In het geval als u met uw familie reist, kunt u een rij uitzoeken, waar u met elkaar kunt gaan zitten. Gemak dient de mens bij Royal Air Maroc.
 

Service aan boord

Tijdens vluchten die meer dan 2,5 uur bedragen biedt Royal Air Maroc maaltijden aan. Er is een ruime keuze uit maaltijden. Ook kunnen vegetariërs kiezen uit verschillende gerechten. Er is tevens een uitvoerige wijnkaart en er kan gekozen worden uit een keur van verschillende dranken.
 

Punctualiteit

Royal Air Maroc hecht waarde aan haar vluchtrooster. De vluchten zijn altijd punctueel, waardoor u altijd op tijd aankomt op de plek van bestemming. U voelt zich dan ook prettig aan boord tijdens een vlucht met Royal Air Maroc.

Boek je goedkope vliegtickets Royal Air Maroc bij Nuhr.nl

Door onze laagste boekingskosten van Nederland boekt u bij Nuhr.nl uw vliegtickets goedkoop.

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.