Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Praag

De Praag vluchten van nuhr.nl kennen aantrekkelijke tarieven en bieden u een goed verzorgde comfortabele reis naar de Tsjechische hoofdstad. In Praag kunt u een stad ontdekken met een geweldige geschiedenis en veel prachtige architectuur. Overal in de stad vindt u goede verblijfsaccommodaties zoals luxe hotels, moderne appartementen en vakantiewoningen die van alle gemakken voorzien zijn. Vanaf uw tijdelijke onderkomen kunt u fantastische uitstapjes en dagtochten maken die u nog lang bij zullen blijven. Praag ademt de typische Tsjechische cultuur die weer heel anders is dan in veel andere grote Europese steden. U beleeft er een leuke en verrassende tijd in een wereldstad met een kenmerkend eigen gezicht. Voor aanvang van uw reis via nuhr.nl, doet u er verstandig aan om te controleren of u beschikt over de juiste reisdocumenten, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Tsjechië maakt deel uit van de Europese Unie en het bezit van een geldig paspoort of identiteitskaart is voldoende voor uw bezoek aan het land. Václav Havel International Airport Prague is de bij Praag gelegen luchthaven. Daar vandaan bent u snel op uw vakantiebestemming in de stad!
 

Over Praag

Praag is een in een mooi heuvellandschap gelegen stad waar beslist veel te zien valt. Het historische centrum geldt als een van de mooiste van Europa en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Sint-Vituskathedraal en de Karelsbrug over de rivier de Moldau geven een goede eerste indruk van de rijke historie van de stad.
 

Veel bezienswaardigheden in Praag

Wanneer u in Praag bent, moet u zeker ook het Astronomisch uurwerk bezoeken. Dit fraaie en zeer goed onderhouden uurwerk uit de middeleeuwen is bevestigd aan een van de muren van het Oudestadsraadhuis dat al in 1338 gebouwd werd. De Praagse burcht is een prachtig op een heuvel gelegen verdedigingsbouwwerk met de complete burchtwijk Hradčany. Het totale burchtgebied werd gebouwd in de 9e eeuw en is het grootste ter wereld. Ook de metershoge muren en prachtige poorten van de Tsjechische wijk Vyehrad maken een indrukwekkende indruk. Wanneer u tijdens uw verblijf in Praag een aangename wandeling wilt kunnen maken, dan is het Letna park langs de Moldau een attractieve locatie. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Museum voor toegepaste kunst, en het Museum van het communisme geeft u een aardig inzicht van het voormalig communistische regime in Praag!
 

Culinair genieten in Praag

Tijdens uw verblijf in Praag kunt u in veel gezellige en gastvrije horecagelegenheden genieten van typisch Tsjechische gerechten zoals bijvoorbeeld de vermaarde goulash. Ander bekende specialiteiten zijn Bramborák, een heerlijk aardappelpannenkoeken maaltijd, topinky (geroosterd brood), en český knedlík, een gerecht met Boheemse knoedels. Pils is de meest gedronken drank in Praag en Slivovitsj geldt als de traditionele sterke drank die overal in het land gedronken wordt.
 

Praag biedt moderne toeristen op alle fronten veel mogelijkheden om volop te genieten van natuur, cultuur en kunst!
 

Vliegtickets boeken naar Praag

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Londen met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Praag (PRG) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Praag, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Praag of de codes PRG. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Praag.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.