Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Het zonnige Turkije is al heel lang een geliefde bestemming voor reizigers. Met de auto is het natuurlijk een behoorlijke tocht. Daarom houd je het gemakkelijke en kies je voor Ordu vluchten. Met maar 6 uur en 15 minuten kom je aan op de bestemming waarna de vakantie begint. Met één landingsbaan rijk is het een rustig vliegveld. Toch ben je altijd zeker van bekende maatschappijen zoals KLM, Luftansa of Turkish Airlines die je veilig naar de bestemming brengt. Dan resteert alleen nog de reis van 21 minuten naar het centrum van de stad om aan te komen bij de bestemming. Pak maar vast goed in want de temperatuur kan behoorlijk schommelen tussen de 8 en 20 graden. Ook dienen de nodige papieren op een rij te zijn. Want een geldig identiteitskaart of paspoort is noodzakelijk. Daarnaast is ook een visum verplicht die voor vertrek aangevraagd moet worden. Tot slot nog de benodigde vaccinaties halen omdat onder andere malaria in dit gebied voorkomt en de vakantiepret kan beginnen!
 

Over Ordu

Laat de vakantie niet verpesten door onzuiver water te drinken. Het wordt dan ook aangeraden om altijd water te kopen. Dan kan die vakantie volop benut worden in de havenstad Ordu. Gelegen aan de Zwarte Zee is het een schitterende plaats waarvan de naam onlangs is veranderd. In 2014 werd Ordu vervangen door de naam Altinordu, wat goud betekend. Het is een levendige stad met maar liefst 195.817 inwoners en is zelfs de hoofdstad van de provincie. Ook wanneer we kijken naar de grootste stad die aan het strand is gevestigd, wint Ordu.
 

Wat te doen in Ordu?

Een vakantie gaat natuurlijk altijd samen met unieke bezienswaardigheden. Daarom is het belangrijk om te weten dat voor de Turkse maatstaven deze stad als relatief klein wordt ervaren. Toch moet je niet schrikken. Want de stad is anderhalf keer groter dan heel Rotterdam! Een bezoek aan het oude stadscentrum en de hierbij behorende kerken is dan ook een aanrader. Daarnaast vindt je ook oude gebouwen waaronder de Orta Camii, Yali Camii, Eski Pazar Camii en de Efirli Camii. Even terugtrekken in de natuur is ook mogelijk en daarvoor ga je naar het Boztepe park. Hier vindt je tevens een schitterend uitzicht over de stad. Natuurlijk hoef je niet te lopen en is het ook mogelijk om met de kabelbaan naar boven te gaan. Ook de fabriekswinkel van Sagra is een populaire attractie waar overheerlijke chocoladerepen worden aangeboden. Ook in de omgeving is er voldoende te beleven. Denk bijvoorbeeld aan de kerken zoals de Armeense Samugakerk en de Griekse Meetioskerk. Om tot slot nog langs het Griekse Klooster in het nabijgelegen Göreği te gaan en vergeet natuurlijk de ruïnes van het Bolamankasteel niet! Met zoveel bezienswaardigheden is die vakantie immers al snel gevuld.
 

Vliegtickets boeken naar Ordu

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Ordu met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Ordu (OGU) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Ordu, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst Ordu of de code OGU in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Ordu.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.