Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Onur Air staat bekend als de grootste vliegmaatschappij van Turkije. Met meer dan 80 bestemmingen in 20 landen is er een aanzienlijke kans dat u deze vliegmaatschappij al vaker heeft gezien. Wanneer u op reis gaat met deze maatschappij is de volgende informatie van belang.

Check-in informatie

Het inchecken bij Onur Air kan niet online geregeld worden. Hiervoor dient u bij de balie op de desbetreffende luchthaven te zijn. Op Schiphol is dit veelal mogelijk bij vertrekhal 3. Wanneer u vanaf Rotterdam of Eindhoven reist, kunt u deze incheckbalie vinden in de vertrekhal. De incheckbalie is vanaf 3 uur tot 50 minuten voor uw vertrek geopend. Bij de locaties Rotterdam en Eindhoven geld een tijd vanaf 2,5 tot 50 minuten voor uw vertrek. De incheckbalies zullen op alle vliegvelden 40 minuten voor vertrek sluiten.
 

Bagage informatie

De passagiers van Onur Air mogen per persoon maximaal 20 kg aan bagage meenemen. Hiervoor wordt geen extra vergoeding in rekening gebracht. De kosten voor overbagage bedraagt 8 euro per kg. Daarnaast is er één stuk handbagage toegestaan. Denkt u eraan dat deze maximaal 8 kg mag wegen. De maximale afmeting van deze handbagage bedraagt 25x45x56 cm.
 

Kosten en toeslagen

Alle maaltijden en drankjes aan boord zijn niet kosteloos. Voor extra bagage en services dient tevens een toeslag betaald te worden.
 

Zitplaats informatie

Het reserveren van een zitplaats is mogelijk bij het boeken van uw vliegticket bij Onur Air. Hiervoor wordt echter wel een extra bedrag ik rekening gebracht.
 

Service aan boord

Aan boord heeft u tegen betaling de mogelijkheid tot verscheidene warme en koude dranken, snacks en sandwiches. Daarnaast is er ook een entertainment programma aanwezig.
 

Punctualiteit

Onur Air wordt door de reiziger goed beoordeeld wanneer het om de punctualiteit gaat.

Meer over Onur Airlines

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.