Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Contactgegevens van Calsedon Vakanties

Wij vinden het super dat we uw vakantie mogen regelen. Daarom gaan we bij Calsedon vakanties net dat stapje verder. Heeft u vragen? Kunt u ons gerust bellen of mailen. 
 

Gevestigd

Burgemeester de vlugtlaan 186
1063 BS           Amsterdam

(Let op: Calsedon.nl heeft geen bezoekadres.)
 

Telnr.: 020 411 12 12
  Lokaal tarief
E-mail: info@calsedon.nl

 

Openingstijden

Ma t/m Vr: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag & Feestdagen: Gesloten

 

 

Rekeningnummer: Rekeningnummer:ABN-AMRO NL37ABNA0847254348
KvK Amsterdam : 33274478


Mocht u tijdens uw vakantie tegen ongenoegen aanlopen en komt u er niet uit met onze lokale agent en/of hotel (en kan niet wachten tot de volgende dag), dan kunt u ons buiten kantooruren bereiken op het noodnummer.

Let op! Dit nummer is niet bedoeld voor prijsopgaves en informatie! 
 

Servicecenter

Indien uw reis niet naar tevredenheid is verlopen en u wilt contact met ons opnemen, stuur dan een mail naar servicecenter@calsedon.nl

U dient bij uw bericht altijd een brief als attachment mee te sturen en uw boekingsnummer te vermelden. Uw boekingsnummer begint met een CL gevolgd  door een nummer (v.b. CL0001) Op deze wijze kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Wij streven ernaar u binnen 4 weken een onderbouwde reactie te sturen.

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende Nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.