Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar New York

Newyork is met zijn inwonersaantal van 9.5 miljoen de grootste stad van de Verenigde Staten. Deze metropool ligt in de staat New York aan de westkust van Amerika. De stad bestaat globaal uit 5 stadsdelen, Manhattan, The Bronx, Queens, Staten Island en Brooklyn.

Newyork- de stad die iedere reizigers hoog op zijn verlanglijst heeft staan - heeft drie grote internationale luchthavens. John F. Kennedy Airport (JFK) is de grootste en ligt aan de zuidkant van de wijk Brooklyn, 24 kilometer verwijderd van Manhattan. De meeste Amsterdam - Newyorkvluchten komen aan op JFK. Voor vervoer naar de stad kunt u kiezen uit de metro, veruit het goedkoopst, de bus of u neemt de voor u van films en series welbekende Yellow Cab.

LaGuardia is de kleinste van de drie airports. Newyorkvluchten vanuit Amerika en Canada landen veelal op dit kleine vliegveld. Newark Airport is een zeer goed georganiseerde airport en vervoer naar downtown Manhattan is vanwege de afstand goedkoper dan vanaf JFK. Newyorkvluchten naar Newark zijn derhalve een goede keus.

Er vertrekken per dag tientallen Newyorkvluchten vanaf Amsterdam, al dan niet met een tussenstop. Nuhr helpt u graag bij het zoeken uit al deze Newyorkvluchten naar de voor u beste vlucht.
 

Over Newyork

Newyork is met zijn inwonersaantal van 9.5 miljoen de grootste stad van de Verenigde Staten. Deze metropool ligt in de staat New York aan de westkust van Amerika. De stad bestaat globaal uit 5 stadsdelen, Manhattan, The Bronx, Queens, Staten Island en Brooklyn.
Tot 1664 heette Newyork New Amsterdam en was het in handen van de Nederlanders. Peter Minuit had het in 1628 gekocht van de Indianen voor snuisterijen ter waarde van 60 gulden, omgerekend nu zo'n 700 euro. In 1664 kwam het in handen van de Engelsen die het omdoopten tot New York.

Ondanks dat het grootste stad is van de Verenigde Staten voelt u zich hier waarschijnlijk snel vertrouwd. De stad is zo vaak het decor van films en series dat u het gevoel kan hebben de stad al te kennen.

Door het kenmerkende schaakbordpatroon vindt u snel uw weg in deze immens grote wereldstad. Newyorkheeft twaalf avenues die parallel lopen aan de rivier de Hudson en 220 genummerde straten die loodrecht op deze rivier staan.
 

Wat te doen in Newyork

In Newyork is zoveel te doen dat u het beste voor uzelf een lijst kan samenstellen van dingen die u wilt zien en doen. Alles zien en doen in een paar dagen is een onmogelijke opgave.
Wat u zeker moet doen is het Empire State Building bezoeken. Vanaf de 86ste verdieping heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Een bezoek aan Ground Zero mag ook niet ontbreken.
Cultuurmensen zullen een bezoek aan één van de vele musea of theaters op hun lijstje plaatsen. Sportievelingen gaan misschien liever joggen in het Central Park of naar een wedstrijd van de New York Knicks.
 

Vliegtickets boeken naar New York

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar New York met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en New York (LGA) (JRE) (TSS) of (JFK) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar New York, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse New York vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS  en bij Aankomst New York of de code LGA, JRE, TSS of JFK  in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar New York.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.