Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar New Delhi

Er zijn meerdere New Delhi vluchten per dag vanaf Schiphol. In ruim 8 uur bent u vanaf Schiphol ter plaatse.
 

De hoofdstad van India, New Delhi is de spil van het land. Het is een bruisende internationale metropool die mensen trekt uit heel India en de hele wereld. Het is de thuisbasis voor 15.000.000 mensen, het is groot, uitgestrekt en nog steeds groeiende. In de moderne voorsteden van New Delhi zijn tombes, tempels en ruïnes die dateren uit vroege eeuwen. Op sommige plaatsen, zijn de overblijfselen van hele steden uit de schemerige en verre verleden te vinden. Deze nestelen tussen de huizen en wegen. Het resultaat is een stad vol fascinerende hoeken en gaten met veel cultuur en geschiedenis.
 

Vanuit het perspectief van een toerist, is New Delhi opgedeeld in twee grote delen. Oud Delhi is de stad van de Mughals en dateert uit de zeventiende eeuw. Het is de meest hectische wijk van de hoofdstad en de meeste islamitische. De grootste monumenten zijn ongetwijfeld de prachtige constructies van de Mughals, met name het machtige Rode Fort en de Jama Masjid, India's grootste en meest indrukwekkende moskee.
 

New Delhi, het centrum van een bruisende stad

Naar het zuiden, is het moderne centrum van de stad, New Delhi. Dit is gebouwd door de Britten. Deze hoofdstad was het belangrijkste bezit van hun rijk. Een ruime stad met bomen en brede boulevards. New Delhi is ook indrukwekkend op zijn eigen manier. De Rajpath, die zich uitstrekt van India Gate naar het presidentieel paleis is bijzonder te noemen. Aan de brede lanen van New Delhi, vindt u de meeste musea van de stad en niet te vergeten een winkelgebied , gecentreerd rond de zuilengalerij van Connaught Place, het hart van het centrum van Delhi.
 

Bezienswaardigheden in New Delhi

Nog afgezien van de historische schatten heeft New Delhi een groot aantal musea en kunstschatten, culturele optredens en ambachten die diverse erfgoed van het land laten zien. De stad heeft een groeiende nachtleven met designer bars, chique cafés en fatsoenlijke clubs. En vooral nuttig als u weer naar huis vliegt, u zult zien dat er hier goederen gekocht kunnen worden, dus het is een goede plek om souvenirs en cadeautjes te kopen.
 

De voorbereiding van een reis naar New Delhi

Wanneer u naar New Delhi vertrekt heeft u een geldig paspoort nodig. Als u langer dan een maand wilt blijven moet u een visum aanvragen via de ambassade in Den haag. De beste tijd om naar New Delhi te gaan is in het voorjaar, najaar en de winter. Dan zijn de temperaturen zeer dragelijk en comfortabel.
 

Vliegtickets boeken naar New Delhi

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar New Delhi  met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en New Delhi (DEL) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar New Delhi, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse New Delhi vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst New Delhi of de code DEL in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar New Delhi.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.