Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Het in het noordoosten van Marokko gelegen Nador is misschien niet de meest voor de hand liggende vakantiebestemming als u naar het land wilt reizen. Toch is de stad een bijzondere en veelzijdige bestemming, zowel om aan te doen tijdens een rondreis door het land, als om meerdere dagen in te verblijven. Het is een bruisende havenstad die in de afgelopen jaren een duidelijk positieve ontwikkeling door heeft gemaakt, met door deze economische groei zijn ook de infrastructuur, voorzieningen en sfeer in de stad meer dan verbeterd.

Nador heeft een Middellandse Zeeklimaat, wat inhoudt dat de winters mild zijn en de zomers gematigd warm. Het vriest er bijna nooit - in de winter wordt het zelden kouder dan vijf graden - en in de zomer ligt de gemiddelde temperatuur op of boven de 25 graden. In de zomermaanden stijgt ook de temperatuur van het zeewater naar een bijzonder comfortabele 20 tot 24 graden. Gecombineerd met de mooie stranden in de buurt maakt dit Nador bij uitstek geschikt voor een ontspannende zonvakantie. In de zomermaanden is de stad dan ook beduidend drukker, mede vanwege de vele geëmigreerde Marokkanen die er op vakantie gaan.

Nador heeft een eigen vliegveld. Deze is gelegen op slechts twintig kilometer van de stad. De voorzieningen zijn beperkt, maar er zijn een aantal winkels, cafés en een geldwisselkantoor. Er is geen spoorlijn of vaste buslijn naar de stad, maar er zijn voldoende taxi's beschikbaar, zowel privé als gedeeld, die u in ongeveer een half uur in het centrum van de stad kunnen brengen.

Uw reisorganisatie nuhr.nl biedt een ruime waaier van vliegtickets aan naar deze bestemming. Bijna dagelijks kan u vanaf Amsterdam en Brussel naar Nador. In de zomermaanden worden ook extra vluchten ingezet door Nuhr.nl vanaf Eindhoven. Dit allemaal in een exclusieve samenwerking met Transavia. Speciale prijzen met Air Arabia vervolledigen ons ruim aanbod.

Een gevolg van de snelle ontwikkeling van de stad is de verbeterde bereikbaarheid over het land. De infrastructuur is sterk verbeterd, waardoor steden als Al Hoceima en zelfs Tanger en Meknes uitstekend per (huur)auto bereikbaar zijn. Bovendien is de stad sinds kort ook op het Marokkaanse spoorwegnet aangesloten, wat het ideaal maakt als onderdeel van een stedentrip per spoor.
 

Wat te doen in en om de stad

Nador is de stad bij uitstek voor een zonvakantie. Er is een zeer groot aanbod aan vakantieaccommodaties, variërend van zeer eenvoudig tot luxueus, en als stad die continu in ontwikkeling is, komt er regelmatig nieuwe accommodatie beschikbaar. Zo wordt er momenteel gewerkt aan een groot en luxueus vakantieresort, dat van werkelijk alle gemakken voorzien is, inclusief nachtclub en dakterras met zwembad en uitzicht.

De stad is gelegen aan de Nador-lagune, een door middel van een eiland afgesloten baai van 25 bij 7 kilometer. De gemiddelde diepte is slechts 4,8 meter, met een maximum van 8 meter. Door deze lagune is het water warmer en veiliger om in te zwemmen dan dat van de Middellandse Zee.

Maar ook voor liefhebbers van natuur is er genoeg te zien buiten de grenzen van de stad. Het 25 kilometer lange eiland dat de barrière vormt tussen de lagune en de Middellandse Zee is een fantastisch natuurreservaat dat met name voor vogelliefhebbers een bijzondere, onvergetelijke ervaring zal zijn. Bovendien ligt dertig kilometer ten oosten, aan de andere kant van de lagune, het dorp Kariat Arekmane, waar door de combinatie van zoet en zout water en rust bijzondere flora en flauna te vinden zijn. Voor natuurliefhebbers en fotografen is dit de korte reis meer dan waard.

Als handelscentrum voor vis en fruit valt er op culinair vlak ook veel te beleven in de stad. Dagelijks is wordt er heerlijke verse vis aangeleverd die u op het terras van één van de vele barretjes aan de boulevard kunt opeten. Door de stad heen zijn vele kraampjes verspreid met vers fruit en andere Marokkaanse lekkernijen.

De stad is, al met al, een bijzondere vakantiebestemming. Het is niet voor niets één van de populairste bestemmingen voor geëmigreerde Marokkanen die op vakantie willen in hun thuisland; de stad en zijn omgevingen bieden een fantastisch stukje van het land, door het heerlijke klimaat en de bijzondere lagune die zowel heerlijke zwemmogelijkheden als onvergetelijke flora en fauna biedt. Of het nu gaat om een langere zonvakantie of een kort bezoek, in deze stad kunt u volledig tot rust komen.
 

Vliegtickets boeken naar Nador

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Nador met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS), Rotterdam (RTM) en Nador (NDR) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam of Rotterdam naar Nador, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Nador vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in of Rotterdam (RTM) en bij Aankomst Nador of de code RAK in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam of Rotterdam naar Nador.

 

 
 
 
 
u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.