Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Miami

Miami, in het zuidoosten van Florida bereikt u vanuit Nederland met een rechtstreekse vlucht na ongeveer tien uur vliegen. U landt op Miami International Airport dat op ongeveer 20 kilometer van het centrum van de stad ligt. Het vliegveld is berekend op vele miljoenen passagiers per jaar. Toch wil dat niet zeggen dat u snel met uw bagage buiten staat. Zoals overal in Noord-Amerika moet u eerst langs de immigratiedienst en de douane voor een grondige controle.
 

Een bezoek aan Miami is een onvergetelijke ervaring. In de miljoenenstad is ongeveer de helft van de inwoners van Latijns-Amerikaanse afkomst. Een ander deel van de bevolking bestaat uit Noord-Amerikanen die na hun pensionering het subtropische klimaat van The Sunshine State opzoeken. De stad is ook een trekpleister voor de zeer rijken uit alle delen van de wereld. Hun kasteelachtige huizen worden een groot deel van het jaar uitsluitend bewoond door het personeel, maar op hoogtijdagen schuiven de limousines en superdure auto's met chauffeur achter elkaar over Ocean Drive. Hier bent u in Miami Beach, het uitgaanscentrum met zang, dans en talloze eetgelegenheden. Hier is ook het Art Decodistrict, de wijk met de beroemde pastelkleurige huizen. Om te winkelen gaat u naar het populaire Coconut Grove of Bayside Marketplace, waar tevens de vertrekplaats is voor boottochtjes. Little Havana is het Spaanse district waar de bevolking voornamelijk van Cubaanse afkomst is.
 

Vanuit Miami naar pretparken en krokodillen kijken

Miami is het middelpunt van een aantal bijzondere trips. U kunt u een dagtocht maken naar bijvoorbeeld de Keys, een keten van eilandjes tussen Florida en Cuba. Hier kunt u in de koraalzee duiken en snorkelen. Beroemd zijn ook de Nationale Parken. In The Everglades scheert u met een airboat door een wonderbaarlijk landschap over het moeras en ziet u alligators en krokodillen. U kunt al op het vliegveld een auto huren, maar u kunt ook gebruikmaken van metro, tram of bus. Vanuit Miami gaan regelmatig busreizen met overnachting naar Disney World en de MGM studio's, naar de grote pretparken van Orlando en Fort Lauderdale.
 

Goed om te weten
 

  • Reizen naar de Verenigde Staten kan alleen met een geldig, persoonlijk paspoort (ook kinderen moeten een eigen paspoort hebben) en een visum dat u op internet uiterlijk 72 uur voor vertrek moet aanvragen. Dat doet u via en kost u $ 14 per aanvraag.
  • Voor Miami vluchten met een tussenstop in de Verenigde Staten moet u bij uw reistijd enige uren optellen voor controle door de immigratiedienst.
  • Alcohol wordt niet geschonken aan personen beneden de 21 jaar.
  • Kelners, taxichauffeurs en hotelpersoneel verwachten dat u fooien geeft. Daarop is hun inkomen gebaseerd. Een fooi van 15 tot 20% is meestal voldoende.
     

Vliegtickets boeken naar Miami

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Miami met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Miami (MIA) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Miami, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Miami vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS  en bij Aankomst Miami of de code MIA  in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Miami.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.