Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Los Angeles

Officieel is de naam City of Los Angeles, maar in de meeste gevallen spreekt men van Los Angeles of van L.A., de afkorting hiervan. De stad is gelegen aan de westkust van de Verenigde Staten en is de grootste stad in de staat Californië. Ook is de stad de op één na grootste van de Verenigde Staten en in de stad zelf wonen er zo'n 4 miljoen mensen. Greater Los Angeles Area is een grootstedelijk gebied in Zuid-Californië waartoe Los Angeles tot het middelpunt behoort. Dit gebied telt bijna 18 miljoen inwoners. De oprichting van de stad was in 1781 en is in 1821 nog een onderdeel van Mexico geweest. Echter kwam de stad 27 jaar later in Amerikaanse handen na de Mexciaans-Amerikaanse oorlog. Tegenwoordig is het een echte wereldstad te noemen met een grote haven en drukke luchthaven.
 

Los Angeles beschikt over een internationale luchthaven genaamd Los Angeles International Airport en is de grootste in de agglomeratie Los Angeles. Sinds 1928 wordt het vliegveld in gebruik genomen. Het vliegveld heeft 8 terminals en ligt 25 kilometer ten zuidwesten van Los Angeles. Afhankelijk van de drukte op de weg kunt u binnen een halfuur tot een uur in het centrum van Los Angeles zijn. Jaarlijks verwerkt het vliegveld bijna 60 miljoen passagiers en is hiermee de op vijf na drukte luchthaven ter wereld. Om naar Los Angeles af te reizen is enkel een geldig paspoort vereist. Mocht u met kinderen gaan, dan dienen ook zei te beschikken over een eigen reisdocument. Het kan zijn dat uw verblijf in Los Angeles langer dan 90 dagen zal zijn. In dat geval is het nodig om naast uw paspoort ook over een visum te beschikken. Deze dient u van te voren aan te vragen.
 

Wat te doen in Los Angeles?

In Los Angeles is het stadsdeel Hollywood te vinden, welke vooral bekend staat om zijn filmindustrie. Het symbool van dit stadsdeel is te vinden in de Hollywood Hills, waar de grote letters HOLLYWOOD te vinden zijn. De Sunset Strip is een bekend stuk van Hollywood, waar u vele restaurants, boetieks en billboards kunt vinden. De Hollywood walk of Fame is ook een populaire bezienswaardigheid. Hier liggen zeer veel sterren van beroemdheden in het trottoir. Een populair winkelgebied is Rodeo Drive, waar exclusieve boetieks en exclusieve designer winkels te vinden zijn. Veel beroemdheden zijn hier te vinden en u heeft dan ook de kans om er een te spotten. Voor de cultuurliefhebbers is het Los Angeles County Museum of Art een echte aanrader, waar zich meer dan 100.000 kunstwerken bevinden afkomstig van diverse landen. Het Franklin D. Murphy Sculpture Garden is een enorm beeldenpark en kent meer dan 70 sculpturen.
 

Vliegtickets boeken naar Los Angeles

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Los Angeles met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Los Angeles (LAX) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Los Angeles, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Los Angeles vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS  en bij Aankomst Los Angeles of de code LAX  in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Los Angeles.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.