Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Londen

Iedere Nederlander kent deze bruisende stad in Groot-Britannië in ieder geval wel van naam. Doordat het zo dichtbij is en gemakkelijk te bereiken, is het echt de moeite waard, deze stad eens met een bezoekje te vereren. U zult zich zeker prima vermaken doordat deze wereldstad voor elk wat wils te bieden heeft. U kunt kiezen uit heel veel verschillende manieren om naar deze bruisende stad te reizen, maar vliegen is verreweg de snelste optie.
 

Er zijn 5 luchthavens waar vanuit Nederland Londen vluchten aankomen: Heathrow,Stansted, Gatwick, Luton en City Airport. Londen City Airport ligt van deze vijf het dichtst bij de stad. Dit vliegveld werd vroeger alleen aangedaan door vluchten vanuit Rotterdam. Tegenwoordig is het ook mogelijk om vanuit Amsterdam en Eindhoven naar Londen City Airport te vliegen zodat het voor steeds meer mensen een aantrekkelijke optie is.
 

Doordat Londen in een ander tijdszone ligt is het er altijd één uur vroeger dan bij ons. De tijd wordt namelijk op dezelfde dagen aangepast. In Londen kun je niet met de euro betalen maar met ponden. Voor reizen naar Londen heeft u een geldig paspoort of Europese identiteitskaart nodig.
 

Wanneer u van plan bent om Londen per auto te gaan ontdekken houdt u er dan rekening mee dat er links gereden wordt en dat het een dure stad is om te parkeren, als u al een plaatsje kunt bemachtigen... Maakt u liever gebruik van het openbaar vervoer zoals de metro of de welbekende rode bussen. Het is mogelijk om een kaartje te kopen waarbij u onbeperkt kunt reizen met het openbaar vervoer in deze wereldstad, zodat u niets hoeft te missen. Maakt u ook eens een ritje met een Engelse taxi wanneer u er toch bent.
 

Luchthavens

Er zijn 5 luchthavens waar vanuit Nederland London vluchten aankomen: Heathrow,Stansted, Gatwick, Luton en City Airport. London City Airport ligt van deze vijf het dichtst bij de stad. Dit vliegveld werd vroeger alleen aangedaan door vluchten vanuit Rotterdam. Tegenwoordig is het ook mogelijk om vanuit Amsterdam en Eindhoven naar London City Airport te vliegen zodat het voor steeds meer mensen een aantrekkelijke optie is.
 

Heathrow Airport

Heathrow Airport is het grootste en meest populaire vliegveld om gebruik van te maken. Het ligt iets meer dan 20 kilometer van het centrum van Londen. Ongeveer 70 miljoen mensen maken jaarlijks gebruik van deze luchthaven. Maakt u gebruik van vluchten van British Airways of KLM dan zult u arriveren op Terminal 4 of 5. Met de Heathrow Express staat u binnen ongeveer 20 minuten in het hartje van Londen, namelijk op Paddington Station.

 

Gatwick Airport

Dit is de tweede luchthaven in Londen en deze ligt ongeveer 45 kilometer ten zuiden van de stad. Vanaf hier bent u in 30-35 minuten met de Gatwick Express in het hart van Londen, op Victoria Station. Stansted is qua grootte de derde luchthaven van de stad, en wordt gebruikt door bijvoorbeeld Ryanair. De Stansted Express zorgt ervoor dat je na een reis van ongeveer drie kwartier aangekomen bent in het centrum op Liverpool Street Station. De vierde luchthaven van Londen is Luton Airport, dat ongeveer 60 kilometer ten noorden van het centrum te vinden is. Door de afstand en de minder goede verbindingen is dit de meest ongunstige luchthaven om gebruik van te maken wanneer je Londen wilt bezoeken.
 

Bezienswaardigheden in Londen

Het is onmogelijk om alles wat er in Londen te zien en te beleven is voor u te noemen. Wat u echt niet mag missen zijn de welbekende Big Ben, en de Houses of Parliament, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Covent Garden, St Paul's Cathedral, Tower Bridge. Voor de shopaholics zijn de bekende winkelstraten een absolute must, net als het indrukwekkende Harrods. Er zijn ontelbare musea die allemaal een bezoek meer dan waard zijn. Rust u lekker uit op een bankje of in het gras in één van de vele parken zoals Hyde Park. Bezoekt u 's avonds een musical in het West End, of gaat u liever naar een optreden in de Royal Albert Hall, de keuze is aan u.
 

Kortom, een bezoek aan Londen zal hoe dan ook veel te kort zijn!
 

Vliegtickets boeken naar Londen

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Londen met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Londen (LCY), (LGW), (LHR) of (STN) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Londen, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Londen of de codes LCY, LGW, LHR of STN. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Londen. Londen beschikt over 4 verschillende luchthavens.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.