Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Loma

U wilt een vlucht boeken naar het plaatsje Loma? Dan kunt u hier alles regelen! Loma ligt in de Verenigde Staten van Amerika in het Westen in de staat California. Vanaf Schiphol, Amsterdam is een vlucht naar Loma in Californië ongeveer 17 à 18 uur vliegen. Loma airport heeft geen openbaar vervoer of taxi tot uw beschikking, dus is het beste advies om een auto te huren. Er zit een autoverhuur bij Loma airport, waar u direct een auto kunt huren en op weg kunt. Loma is een plaats in één van de staten van Amerika, en als u naar Amerika vliegt heeft u een visum nodig om het land binnen te komen. Dit visum kunt u in Nederland voor uw vertrek al regelen. De dichstsbijzijnde hotels die u kunt boeken na uw aankomst in Loma zijn de Forest Ranch hotels. Andere hotels liggen in plaatsen vlakbij Loma, zoals Live Oak, Encinal, Sunset, Tambo en Sanders. Ons advies is om voor vertrek een auto te huren en een hotel te boeken, zodat u dat ter plaatse niet meer hoeft te doen.
 

Over Loma

Loma is een niet-officiële gemeenschap, dat ligt in Sutter County in de staat Californië van de Verenigde Staten van Amerika. De plaats heeft geen eigen bestuur en valt samen met de plaatsen eromheen onder een bestuur van het hele gebied van Sutter County, wat te vergeljken is met een provinciebestuur bij ons in Nederland. Loma had vroeger de naam Wakefield Station en maakte onderdeel uit van een handelsroute langs de kust van Californië. Daarbij was Wakefield station één van de stations die aangegaan werd door het transport langs deze handelsroute. Loma ligt nog steeds langs een grote weg. De meeste bekende en grote stad in de buurt van Loma is Sacramento. Loma had van 1878 tot 1881 een postkantoor, verder zijn er in Loma zelf niet veel voorzieningen, daarvoor doet u er goed aan om in de plaats rondom Loma een verblijf te vinden.
 

Wat te doen in Loma?

Loma biedt u een mooie natuur om in rond te trekken. De weg, die langs de vele plaatsen in de buurt leidt, leent zich zeer goed voor een roadtrip en daar wordt ook veel gebruik van gemaakt. In de buurt van Loma vindt u verschillende prachtige natuurparken, die het bezoeken zeker waard zijn, zoals het Sutter National Wildlife Refuge. Dit park ligt in de Sacramento Valley en heeft een prachtige natuur, waar u in rond kunt trekken en waar u prachtige en zeldzame vogelsoorten en andere diersoorten kunt spotten. Een andere bijzondere plek om te bezoeken is de Sleep Train Amphitheatre, dat ligt 15 mijl van Loma, maar is het rijden zeker waard. Het is een buiten amphitheater, waar bijzondere voorstellingen worden gegeven. Daarnaast zijn er ook dichterbij Loma veel verschillende plaatsen of oude kampementen te vinden uit de tijd van Columbus en het vroege Amerika. Er ligt een hoop geschiedenis op u te wachten.
 

Vliegtickets boeken naar Loma

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Loma met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Loma (LOM) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Loma, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Loma vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS  en bij Aankomst Loma of de code LOM  in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Loma.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.