Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Wanneer u een bezoek aan Kinshasa overweegt is het raadzaam de volgende informatie goed door te nemen. Het is een goede keus wanneer u een Kinhasa vluchten boekt naar deze prachtige stad met zijn 20 miljoen inwoners. De stad laat u een verwarrend contrast zien tussen rijk en sloppenwijk. Het kan er af en toe wat hectisch zijn. Kinshasa is de hoofdstad van de Democratische Republiek Congo, of Congo-Kinshasa, en is tevens de grootste van dit land. Het land is een voormalig Belgische kolonie. Tot 1997 heette het Zaïre. De stad heeft 2 vliegvelden; de Internationale Luchthaven Kinshasa of ook wel genoemd N'Djili. De 2e luchthaven is N'Dolo.

 

De officiële taal in Kinshasa is Frans. De godsdienst is voornamelijk christelijk. Als valuta wordt gebruik gemaakt van de Congolese frank. Er is geen tijdsverschil, behalve wanneer in Nederland de zomertijd gehanteerd wordt. U dient te beschikken over een geldig visum en een paspoort wat ten minste nog voor zes maanden geldig is. Daarnaast moet u bewijs kunnen overleggen, over voldoende financiële middelen en documenten te beschikken om terug te keren naar het vaderland. U bent verplicht zich te laten inenten voor gele koorts.
 

Natuur en Klimaat

De natuur van de Democratische Republiek Congo kent een verscheidenheid aan savannes, oerwouden, watervallen, tropische regenwouden, bergen en vulkanen. De beste tijd om naar deze Kinshasa te reizen zijn de maanden Juni, Juli en Augustus. Er heerst een tropisch savanneklimaat met een minimum temperatuur van gemiddeld 20 graden en een maximum van 35 graden. Het regenseizoen loopt van Oktober tot Mei.
 

Een kleine greep uit tal van bezienswaardigheden in en rond Kinshasa

Een bezoek aan het Lola Ya Bonobo, waar men alles in het werk stelt om de bonobo van uitsterven te redden, mag niet ontbreken. Lac Ma Vallee, prachtige natuur, net buiten Kinshasa. Ook kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een trip naar het Musée National de Kinshasa. Hier is een collectie van Zaïrese kunst, en historische artefacten te zien. Wanneer u een liefhebber bent van reptielen kunt u een bezoek aan het Serpents du Congo overwegen. Zij tonen een prachtige collectie slangen, waarvan de niet-giftige, onder begeleiding, zelfs aangeraakt mogen worden. Een trip naar de indrukwekkende Zongo Falls mag absoluut niet ontbreken tijdens uw verblijf in Kinshasa. De reis duurt zo'n 5 uur, maar voert u door een prachtig landschap. U kunt er ook voor kiezen om hier een 2 of meerdaagse reis van te maken. U zult Kinshasa in de Democratisch Republiek Congo zelf moeten gaan beleven.
 

Vliegtickets boeken naar Kinshasa

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Kinshasa met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Kinshasa (FIH) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Kinshasa, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Kinshasa vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Kinshasa of de code FIH in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Kinshasa.
 

 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.