Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Het vliegveld van Johannesburg heet O.R. Tambo international airport. De luchthaven biedt prima services, waaronder goed vervoer naar uw accomodatie. Directe vluchten vanaf Amsterdam naar Johannesburg komt eigenlijk nooit voor. U zult er dan ook rekening mee moeten houden dat er tijdens uw reis tenminste één keer moet worden overgestapt. Wilt u naar Johannesburg vliegen? Tip: vliegtickets naar Johannesburg met vertrek vanaf de steden Brussel of Düsseldorf kunnen vaak vele malen voordeliger zijn dan een vlucht vanaf Schiphol.
 

Vliegtickets boeken naar Johannesburg

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Johannesburg met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Johannesburg (HLA) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Johannesburg, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Johannesburg of de code HLA in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Johannesburg.
 

Over Johannesburg

Bij Johannesburg denken we aan het moderne hart van Zuid-Afrika, waar het verleden en heden elkaar tegenkomen. Een relatief jonge stad uit 1886 die opvallend en contrastrijk is. Het is de hoofdstad van de provincie Gauteng; de rijkste provincie in Zuid-Afrika.

Johannesburg is groot geworden zo aan het einde van de negentiende eeuw , mede door de komst van goudzoekers. Hoewel redelijk veel toeristen naar Johannesburg komen, is de stad zelf geen populaire trekpleister, zoals Kaapstad dat wel is. De stad is overigens wel het economische centrum van Zuid Afrika en bezit uitstekende hotels en restaurants, winkelstraten, galeries, theaters en prachtige bezienswaardigheden. Bovendien geniet de stad het gehele jaar door van een aangenaam klimaat. Voor vakantiegangers is dit een van de belangrijkste redenen om de stad te bezoeken.
 

Wat te doen in Johannesburg

Een reden voor een vliegvakantie naar Johannesburg is dat u er fantastisch kunt shoppen in de gigantische winkelcentra. Eastgate Mall is bekend als de grootste en meest uitgebreide shoppingmall van het hele Afrikaanse continent. Oriental Plaza en Sandton zijn ook zeker een bezoek waard als u graag mag winkelen. Ook in cultureel opzicht is Johannesburg een opmerkelijke stad. In de vele musea die de stad rijk is krijgt u een goed beeld van de geschiedenis en cultuur in Zuid-Afrika. Johannesburg is namelijk een stad van grote contrasten. In de wijken Joubert Park, Berea en Hillbrow staan moderne hooggebouwen, hoewel er daarentegen in en om de stad nog talloze sloppenwijken zijn te vinden. De apartheid speelt nog steeds een rol. Een rondleiding door township Soweto is echt een must, waarbij de zogeheten hop-on / hop-off bussen een prima optie zijn.
 

Veiligheid Johannesburg

Realiseert u zich dat Zuid-Afrika niet het meest veilige land is om uw vakantie door te brengen. Een groot deel van Johannesburg is onveilig. Armoede, misdaad en corruptie heersen er. Voornamelijk in de grote steden dient u voorzichtig zijn. Tips om uw vakantie veilig door te brengen zijn: bezoek de stad alleen tijdens kantooruren van 9.00 uur tot 17.00 uur, vermijd townships en laat niet zien dat u in het bezit bent van geld, cheques of creditcards. Bedek uw sieraden of draag ze niet en geef uw persoonlijke bezittingen nooit uit handen.
 

Vliegtickets boeken naar Johannesburg

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Johannesburg met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS), Rotterdam (RTM) en Johannesburg (JNB) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam, Rotterdam  naar Johannesburg, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Johannesburg vluchten ook kunt u gebruik maken van alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS, Rotterdam (RTM) en bij Aankomst Johannesburg of de code JNB in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam,Rotterdam naar Johannesburg.

 

 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.