Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Izmir

Wij verzorgen al jaren Izmir vluchten en zijn dan ook een degelijk adres voor uw vakantie naar de belangrijkste plaatsen in Turkije. Vliegen naar Izmir neemt niet veel tijd in beslag. Amsterdam Izmir vluchten duren slechts enkele uren en door het vliegveld bij Izmir bent u snel in uw hotel of vakantiehuis in de stad.
 

Izmir vluchten gaan het gehele jaar door, want 's winters liggen de gemiddelde maximumtemperaturen ook nog ruim boven de tien graden. Bij het boeken van vluchten naar Izmir in de wintermaanden moeten toeristen bedenken dat er in die periode wel de nodige regen kan vallen. De stad heeft goede vervoersmogelijkheden. Niet alleen is er een internationaal vliegveld bij Izmir, de kustplaats beschikt ook over een uitgebreid bus-, lighttrain- en metrosysteem en heeft via het spoorwegennet bovendien uitstekende verbindingen met andere delen van Turkije. Zonder het kopen van vliegtickets in Izmir arriveren is dus mogelijk, maar met de Amsterdam Izmir vluchten vanaf Schiphol bent u beduidend minder tijd kwijt. Vanaf Izmir vertrekken ook vele ferries naar andere plaatsen aan de kust, meestal tegen zeer betaalbare tarieven.
 

Met bij ons gereserveerde vliegtickets die Izmir als eindbestemming hebben, weet u zeker dat u prettig reist via een betrouwbaar reisbureau dat gewend is vluchten naar Izmir te regelen. Amsterdam Izmir vluchten gaan meestal meerdere malen per dag. Bij Izmir vluchten landt u vlak bij de stad op de luchthaven Adnan Menderes.
 

De West-Turkse kustplaats Izmir bestaat al vele eeuwen en is minstens 3500 jaar oud. Het was lange tijd een Griekse stad, maar sinds de verovering van het gebied door de Turken behoort de stad aan de Egeïsche Zee tot Turkije. De afgelopen eeuw is de stad uitgegroeid tot een van de grootste van het land en tegenwoordig gaan er veel vluchten naar Izmir, zoals u op onze website kunt zien.
 

Door het turbulente verleden zijn in Izmir zelf niet veel oude gebouwen bewaard gebleven. De stad beschikt onder meer over een negentiende-eeuwse klokkentoren, de fraaie Konakmoskee en diverse musea die zich op kunst en geschiedenis richten. Izmir is daarnaast in trek omdat het in het Anatolische gebied ligt, in een omgeving met eeuwenoude ruïnesteden als Efeze en Sardis.
 

Izmir voor een echte zonvakantie

Van april tot en met oktober heersen in Izmir aangename temperaturen en kunt u op veel zon rekenen. In juli, augustus en september wordt de dertig graden vaak gehaald en is er vrijwel geen neerslag. Veel vakantiegangers vliegen dan ook naar Izmir in deze maanden. In de stad zelf zijn twee treinstations uit de negentiende eeuw, die beiden nog in gebruik zijn. Eeuwen ouder zijn het centrale marktplein dat in een openluchtmuseum is veranderd (ook agora genoemd), de authentieke straatjes in de wijk Alsancak en de drie op heuvels gelegen kastelen. Daarnaast is Izmir een muzikale stad met in maart een jazzfestival en in juni het Internationale Izmir Festival, waar bekende bands en artiesten uit alle delen van de wereld optredens verzorgen. In Izmir bevinden zich ook vele bars, cafés, clubs en restaurants waar u 's avonds in een gezellige sfeer kunt ontspannen. Als u liever op het strand ligt, kunt u op diverse plaatsen in de directe omgeving van de stad terecht. Als u besluit voor uw vakantie te vliegen naar Izmir hoeft u zich daar dus geen moment te vervelen. Een vliegticket reserveren doet u eenvoudig op onze website en voor u het weet bent u in een van de levendigste steden aan de Turkse westkust.
 

Vliegtickets boeken naar Izmir

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Izmir met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS), Rotterdam (RTM) en Izmir (ADB) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Izmir d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Izmir vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS, Rotterdam RTM en bij Aankomst Izmir of de code ADB in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam en Rotterdam naar Izmir.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.