Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Hong Kong is een voormalig Britse Kroonkolonie. Op 1 juli 1997 droeg het Verenigd Koninkrijk Hong Kong over aan China. De officiële naam van het gebied is sinds deze overdracht Speciale Administratieve Regio Hongkong van de Volksrepubliek China, Hong Kong SAR China. Er gelden in Hong Kong gedurende vijftig jaar niet dezelfde wetten als in het communistisch China.
 

Samensmelting oosterse en westerse cultuur

Hong Kong is een perfecte samensmelting van de oosterse en de westerse cultuur. Hier vindt u naast de moderne zakenwereld ook een boeddhistische samenleving. Zoals elke Aziatische metropool is het een drukke stad, zeker omdat in de stedelijke gebieden de bevolkingsdichtheid kan oplopen tot meer dan tienduizend inwoners per vierkante kilometer. Het gevoel van drukte wordt nog versterkt door de vele knipperende neonreclames en een kakofonie van geluiden. 
 

Internationale Luchthaven Chek Lap Kok

Sinds 1998 heeft Hong Kong een nieuwe internationale luchthaven, Chek Lap Kok Airport. Het vliegveld ligt op het kunstmatige eiland Chek Lap Kok bij het eiland Lantau. De voormalige internationale luchthaven van Hong Kong lag midden in de stad en gold als één van de meest gevaarlijke luchthavens van de wereld. De flats waren zo dicht bij de landingsroute gebouwd dat u letterlijk landde tussen het wasgoed. Vluchten naar Hong Kong waren toentertijd voor de passagiers zeer spectaculair, voor de piloten elke keer weer zweten.
 

Transport luchthaven-stad

Er is een uitstekende verbinding tussen de luchthaven en de stad. Voor iets minder dan EUR20,- heeft een een retourticket voor de Airport Express, die u binnen een half uur op Hong Kong station brengt. Als extra service kunt u voor uw retourvlucht inchecken op het treinstation en uw bagage daar afgeven.
 

Vliegtickets naar Hong Kong

Er wordt dagelijks vanaf Amsterdam op Hongkong gevlogen . Rechtstreekse vliegtickets naar Hong Kong worden aangeboden door KLM en Cathey Pacific, de internationale vliegmaatschappij van Hong Kong. Vaak zijn deze rechtstreekse vluchten de meest prijzige. Kiest u voor een vliegticket met een tussenstop dan bent u in de meeste gevallen goedkoper uit. Nuhr.nl heeft jarenlange ervaring in de reisbranche en helpt u graag bij het vinden van de juiste tickets.
 

Vluchten naar Hong Kong

De vliegtijd naar Hong Kong is ongeveer 11 uur, afhankelijk van de vliegroute en de windsterkte op vlieghoogte.
Vluchten naar Hong Kong met een tussenstop zijn in het gunstigste geval een paar uur langer onderweg. De reistijd kan oplopen tot zo'n 25 uur als u een ongunstige verbinding treft, weliswaar zijn deze vluchten vaak vele honderden euro's goedkoper. Op Nuhr.nl hebben wij voor u de beste aanbiedingen verzameld voor vluchten naar Hong Kong.
 

Tijdsverschil

Zomers is er een tijdsverschil van 6 uur met Hong Kong, het is er 6 uur later. De wintertijd in Nederland vergroot het tijdsverschil tot 7 uur. Staat uw vertrek gepland om 18.00 uur vanuit Amsterdam dan komt u eind van ochtend aan op Chek Lap Kok International Airport. 
 

Reisdocumenten

Als u in het bezit bent van een Nederlands paspoort hoeft u voor Hong Kong geen visum aan te vragen. Voor de landing op Hong Kong krijgt u van het cabinepersoneel een douaneformulier uitgereikt. Deze moet u invullen, waarna u van de immigratie een inreisvisum in uw paspoort gestempeld krijgt. Dit visum geeft u recht op een verblijf van 90 dagen aaneengesloten in Hong Kong. 

 

Vliegtickets boeken naar Hong Kong

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Hong Kong met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Hong Kong (HKG) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Hong Kong, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Hong Kong vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS of Rotterdam (RTM),  en bij Aankomst Hong Kong of de code HKG in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Hong Kong.
 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.