Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

! Op dit moment bieden wij geen directe vluchten aan naar Eskisehir vanaf Nederland. Elke vrijdag zijn er directe vluchten vanuit Brussel naar Eskisehir.

Eskisehir is de hoofdstad van de gelijknamige Turkse provincie Eskisehir. Het plaatsje heeft een kleine 700,000 inwoners en ligt in hartje Anatolië. Er zijn talloze toeristische attracties en ook de naaste omgeving biedt mogelijkheid tot uitstapjes.
 

Meerschuim

Eskisehir is de typelocatie van het meerschuim. De officiële naam van het mineraal is sepioliet, vanwege de gelijkenis met de schelp van de inktvis. Sepia betekent schelp en lithos betekent steen.
Door protectionistische maatregelen worden meerschuimen pijpen tegenwoordig in Turkije zelf gemaakt. In Eskisehir is er ook een meerschuimmuseum.
 

In Eskisehir

Omdat het centrum van Eskisehir verkeersvrij is, is het een ideale shopping-plaats om te voet te doorkuieren. Wie liever een culturele uitstap maakt, kan terecht in het Yunus Emre museum of in het archeologische museum. In de buurt zijn nog tal van archeologisch interessante plaatsjes. Er zijn talloze hotels waaronder vier- en vijf-sterrenhotels en Eskisehir heeft tientallen restaurants over de hele stad verspreidt.
 

Eskisehirspor

Wie van sport houdt, kan een partij voetbal van de lokale eredivisieploeg Eskisehirspor bijwonen in het Eskisehir-Atatürk-Stadion. Eskisehirspor moet in de Turkse Super Lig uitkomen tegen reuzen als Galatasaray, Besiktas en Fenerbahce.
 

Van en naar Eskisehir

Eskisehir ligt op de spoorlijn van Ankara naar Istanbul. Om Ankara (230km) te bereiken met de trein heb je iets meer dan een uur nodig. Om naar Istanbul (330km) te reizen, moet je net iets meer dan twee uur uittrekken. Er is ook een groot busstation. De busrit is goedkoop, maar duurt drie en een half uur.

Toch is Eskisehir deze uitstap volledig waard en wie naast Ankara en Istanbul nog andere plaatsen in Anatolië zoekt om te bezoeken, zal zich hier vast en zeker niet vervelen. En wat is een Vlaming of Hollander nou zonder meerschuimen pijpje?!
 

Vliegtickets boeken naar Eskisehir

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Eskisehir met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Brussel (BRU) en Eskisehir (AOE) vluchten. Elke vrijdag

Ga opzoek naar de beste vluchten van Brussel naar Eskisehir d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Eskisehir vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code BRU en bij Aankomst Eskisehir of de code AOE in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Brussel naar Eskisehir.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.