Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Als er een stad in Irak is waarin verschillende culturen mooi samenkomen, is het Erbil. Deze stad is bekend om de schitterende citadel en diverse moskeeën. De dichtstbijzijnde luchthaven van Erbil is de Erbil Nationale luchthaven. Deze ligt op 10 kilometer afstand ten noordwesten van de stad Erbil. Op het vliegveld is een autoverhuurstation van onder meer Hertz aanwezig in de aankomstzone. Andere luchthavens in de omgeving van Erbil zijn het Mosoel vliegveld (73 km) en het Sulaymaniya vliegveld (143 km). Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die Erbil vluchten aanbieden. Er gaan geen rechtstreekse Erbil vluchten vanuit Nederland. Er gaan onder meer Erbil vluchten vanaf Duitsland (Lufthansa), Turkije (Turkish Airlines) en de Verenigde Arabische Emiraten (Emirates). 
 

Over Erbil

Erbil is een Iraaks Koerdische stad met meer dan 1 miljoen inwoners en ligt kilometer ten noorden van Bagdad. Het is de hoofdstad van de Koerdische autonome regio en een aantrekkelijke stad voor wie zich wil onderdompelen in verschillende culturen. De stad kent zowel christelijke als islamitische invloeden. 
Het klimaat in Erbil is een steppeklimaat. Dit maakt de zomers heet en droog en de winters zacht. De nachten kunnen vooral in de winter koel zijn, met temperaturen onder het vriespunt. Het is aan te raden om hier rekening mee te houden qua kleding. 
Er zijn genoeg comfortabele hotels in de stad van diverse prijsklassen. Enkele hotels in Erbil zijn het Cristal Erbil hotel, Tangram Hotel Erbil en Erbil Quartz Hotel. 
Met zijn warme klimaat, ontspannen sfeer en opvallende gebouwen is Erbil een ideaal startpunt om een verrassend mooi land te verkennen. 

 

Wat is er te doen in Erbil?

In Erbil bevinden zich diverse culturele hotspots die een bezoek waard zijn. Ook qua ontspanning en winkelen kunt u in deze stad volop genieten.
Een belangrijke bezienswaardigheid in Erbil is de Citadel, ofwel het historische stadscentrum. De citadel biedt een schitterend uitzicht over Erbil. Ten zuiden van deze Citadel vindt u de overdekte Quasaria bazaar, waar u kunt rondsnuffelen tussen lokale producten. Een indrukwekkende moskee in Erbil is de ‘Jalil Khayat and his childrens Mosque’. Wanneer u interesse heeft in de christelijke cultuur van Erbil, is de Sint Joseph kerk een bezoek waard. 

Winkelen kunt u doen in de bazaars, maar ook in een modern winkelcentrum. De Majidi Mall heeft drie verdiepingen met een supermarkt (hier zijn vele westerse producten verkrijgbaar), mode en moderne winkels. Majidi Mall ligt in de wijk Hana City en is goed per taxi bereikbaar. In het Sami Abdul Raman Park en het Minare park kunt u ontspannen en heerlijk picknicken. Erbil vluchten maken het mogelijk om in een schitterende stad te genieten van cultuur, ontspanning en winkelen. In onder meer Duitsland kunt u overstappen voor rechtstreekse Erbil vluchten.

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Erbil met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Erbil (EBL) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Erbil, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Erbil of de code EBL in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Erbil.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.