Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Elazig

Tussen Amsterdam en Elazig vluchten steeds vaker mensen om van het Turkse landschap te genieten. Vliegen naar Elazig is ook nog nooit zo goedkoop geweest en vliegveld Elazig biedt alle nodige faciliteiten. Bovendien zijn er elke dag vluchten naar Elazig.
 

U kunt in principe elke tijd van het jaar vliegen naar Elazig, maar in de zomer kan het drukkend warm zijn. Overigens is het binnenkort ook aantrekkelijk om in de winter te vliegen naar Elazig, aangezien skiieen mogelijk zal zijn. De Elazig vluchten zullen in die tijd ook naar de winter worden uitgebreid.

Elazig is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en ligt in de provincie Oost-Anatolië. De stad is gesticht in de 19e eeuw en is gelegen aan de voet van een berg. Elazig heeft te lijden gehad onder zware aardbevingen, waardoor de bevolking grotendeels naar een nieuwe stad is verhuisd. De oude stad is goed bewaard. Hier zijn bezienswaardige Seltsjoekse moskeeën te vinden. Op de berg naast de stad ligt een oude citadel (Harput): een oude vesting uit de tijd van de zijderoute.
 

Impuls toerisme

Doordat naar Elazig vluchten inmiddels zo goedkoop geworden zijn, heeft het toerisme een implus gekregen. Ongeveer vijfentwintig kilometer te zuiden van Elazig ligt het Hazar Meer. In de zomer zijn hier toeristische faciliteiten geopend. In de winter zal het binnenkort ook mogelijk zijn om te skiien op een nabijgelegen berg. Het landschap rond Elazig is een bezienswaardigheid. Zo zijn er in de rivier Firat (Euphraat) grote meren aangelegd, waardoor er in de omgeving mooie natuur is ontstaan. Daarnaast zijn de vliegtickets in Elazig aantrekkelijk geprijsd.

Elazig is per vliegtuig goed te bereiken. Ook wat betreft vliegtickets is Elazig een aantrekkelijk bestemming. Er zijn diverse gunstige vluchten beschikbaar. Ter plekke zijn er busjes die je voor een redelijk bedrag naar de belangrijkste plekken brengen. Als je dit te avontuurlijk is, kun je ook een auto huren op Vliegveld Elazig.

Conclusie
Heeft u door dit verhaal ook zin gekregen om tussen Amsterdam en Elazig vluchten te boeken? Heb u zin om de Seltsjoekse moskeeën en het Hazar Meer zelf te gaan bekijken? Tussen Amsterdam en Elazig zit maar een paar uur en vliegen naar Elazig is nog nooit zo goedkoop geweest. Er is dus niets dat u in de weg staat om deze Turkse stad met eigen ogen te gaan bekijken.
 

Vliegtickets boeken naar Elazig

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Elazig met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) en Elazig (EZS) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Elazig d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Elazig vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst Elazig of de code EZS in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam  naar Elazig.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.