Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Aan de Atlantische Oceaan vind u Conakry, de hoofdstad van Guinea. Met KLM, Royal Air Maroc of Air France zal de reis afgaan naar deze gezellige stad. Een reis van minstens 9 uur en 45 minuten die uitkomt aan de rand van Conakry. Ondanks dat het vliegveld maar één landingsbaan telt, gaan er dagelijks verscheidene Conakry vluchten. Voordat deze spannende reis begint dienen er een aantal zaken op orde te zijn. Een paspoort moet na aankomst in het land nog minimaal zes maanden geldig zijn en een visum is verplicht. Dit kunt u bij de ambassade van Guinea in Brussel opgehaald worden of u heeft de mogelijkheid deze online aan te vragen. Denkt u daarnaast ook aan de vaccinaties die worden aanbevolen aangezien onder andere malaria in dit land voorkomt. Voor meer informatie hierover raden wij u aan contact op te nemen met Meditel reisvaccinaties. Nu al deze belangrijke zaken op orde zijn is het tijd om te genieten. Kom er dus snel achter wat u in deze stad zal beleven.
 

Over Conakry

Met ruim twee miljoen inwoners is Conakry een levendige stad. Gelegen aan de westkust van Afrika zorgt dit voor een mooie vakantie. De stad ligt op een schiereiland dat zich aan de kust bevind. Met als oorsprong het eiland Tombo. Aangezien de stad snel groeide is hij naar het noordoosten uitgebreid. Wat opvallend te noemen is, aangezien de stad zich veelal uitbreid aan de kust. Echter zorgt dit wel voor een heel afwisselend beeld. Het echte centrum telt wat hogere gebouwen. Terwijl u hier over het algemeen enkel laagbouw van maximaal drie verdiepingen vind. Het is een arm land en dat zal ook snel opvallen n aankomst. Om met anderen te communiceren is het beheersen van de Franse taal geen overbodige luxe. Andere mogelijkheden zijn natuurlijk een handig reisboekje. Daarnaast is het heerlijk warm met een temperatuur vanaf 25 graden. In sommige periodes kan dit zelfs oplopen tot 35 graden of hoger. Winterkleding is dus niet nodig. Wees er vervolgens op voorbereid dat fotograferen in Guinea verboden is. Dit is misschien jammer, maar om deze bijzondere cultuur te leren kennis is dat het meer dan waard.
 

Wat te doen in Conakry?

Conakry bevind zich officieel op het eiland Tumbo en is door middel van de 300 meter lange pier met het schiereiland Kaloum verbonden. De stad heeft voornamelijk haar bekendheid te danken aan de botanische tuinen en de kathedraal Sante Marie. Met als standplaats het centrum van de stad en gebouwd in 1930 is dit zeker een bezoekje waard. Voor meer cultuur is het nationaal museum ideaal. Met een collectie beelden, muziekinstrumenten en maskers is dit uiterst interessant. Ook de Chinezen hebben in deze stad een stukje achtergelaten door het gebouw Palais du Peuple. Daarnaast zijn er veel verschillende restaurants te vinden in de noord-zuid straat. Kortom ook al zijn er een aantal belangrijke zaken waaraan u dient te denken, het land bied veel mogelijkheden en een geheel nieuwe cultuur.
 

Vliegtickets boeken naar Conakry

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Conakry met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS), Rotterdam (RTM) en Conakry (CKY) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam, Rotterdam  naar Conakry, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Conakry vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS, Rotterdam RTM en bij Aankomst Conakry of de code CKY in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam,Rotterdam naar Conakry.
 

 

 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.