Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Chicago

Chicago wordt gezien als één van de grootste steden van de Amerikaanse staat Illinois. Om precies te zijn, is Chicago de derde grootste stad van de Verenigde Staten na New York en Los Angeles. Het aantal inwoners van Chicago komt neer op circa 3 miljoen mensen. Chicago heeft een prachtige ligging aan hetMichiganmeer. Door deze ligging meteen aan de oever heeft Chicago de bijnaam 'Windy City' gekregen. 

 

Over Chicago

Chicago wordt gezien als één van de grootste steden van de Amerikaanse staat Illinois. Om precies te zijn, is Chicago de derde grootste stad van de Verenigde Staten na New York en Los Angeles. Het aantal inwoners van Chicago komt neer op circa 3 miljoen mensen. Chicago heeft een prachtige ligging aan hetMichiganmeer. Door deze ligging meteen aan de oever heeft Chicago de bijnaam 'Windy City' gekregen. 

Chicago vluchten komen aan op twee grote luchthavens; de Midway International Airport en de O'HareInternational Airport. Vanaf de luchthavens kunt u vrij gemakkelijk richting het centrum van de stad reizen. U kunt gebruik maken van een taxi of CTA-treinen die regelmatig vertrekken en aankomen bij de vliegvelden. Een taxi is in Chicago relatief duur ten opzichte van de treinen. U kunt er overigens vanuit gaan dat het openbaar vervoer in Chicago betaalbaar, veilig en efficiënt is.

Het klimaat in Chicago is verre van constant te noemen. De vier seizoenen zorgen voor de grote verschillen in temperatuur. De warmste maanden in Chicago zijn juli tot en met augustus. De gemiddelde maximum temperaturen liggen rond de 28 graden. Al hoeft u er niet van op te kijken als de temperatuur nog iets hoger komt te liggen. De winters zijn koud, maar heel veel neerslag zal er niet vallen, aangezien de winters over het algemeen zeer droog zijn.

Wanneer u afreist naar Colombia, dan is het belangrijk dat u een geldig paspoort bij u heeft. Dit dient tot en met de terugreis in orde te zijn.
 

Wat te doen in Chicago

Chicago bezit een groot aantal mooie bezienswaardigheden. Het Millenium Park bijvoorbeeld is een bekendehighlight in Chicago. Vooral de inwoners van de stad zien dit als een waar hoogtepunt. Openbare kunst, prachtige tuinen en culturele faciliteiten zijn gebouwd op een overkapte spoorweg. Bent u in Chicago, dan is dit zeker een bezoek waard. Een prachtig park wat u ook niet mag missen, is Grant Park. Dit is een mooi en belangrijk groen park in Chicago, waarin u op een centrale plek de Buckingham Fountain vindt. Verder vindt u musea, torens, stranden, kerken en theaters in deze fijne stad.

In Chicago vindt u vele hotels. Als u een wat hoger budget te besteden heeft, dan kunt u overnachten in prachtige en kwalitatief goede hotels. De ligging van deze hostels is vaak zeer centraal. De goedkopere hotels zijn over het algemeen ook goed te noemen, maar liggen dikwijls verder van het centrum en de bezienswaardigheden. Door het goede openbaar vervoersysteem kunt u alsnog gemakkelijk naar de belangrijkste plekken van de stad reizen.
 

Vliegtickets boeken naar Chicago

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Chicago met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Chicago (ORD) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Chicago, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Chicago of de code ORD in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Chicago.


 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.