Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Berlijn

Met de goedkope Berlijn vluchten van nuhr.nl, vliegt u geriefelijk en betaalbaar naar Berlijn voor een succesvolle vakantie op alle fronten. Berlijn is de tot de verbeelding sprekende hoofdstad van Duitsland en, op Londen na, ook nog eens de grootste stad in de Europese Unie. Het aan de oevers van de rivier de Spree gelegen Berlijn is een van de meest groene en meest uitgestrektste steden ter wereld. De stad is omgeven door bossen en voorsteden met een landelijke uitstraling. In de stad zelf valt er veel te zien op het gebied van kunst, cultuur en architectuur. Berlijn is goed berekend op kritische toeristen, en overal in de stad zijn er dan ook goede hotels, appartementen en vakantiewoningen te vinden die van alle moderne gemakken voorzien zijn. Voor uw reis naar Berlijn heeft u een geldig Nederlands paspoort of een Nederlandse identiteitskaart nodig. Dit geldt, vanaf 26 juni 2012, ook voor kinderen. Een visum heeft u pas nodig wanneer u langer dan 90 dagen in Duitsland verblijft. Met een vliegreis via nuhr.nl, landt u op één van de twee luchthavens die Berlijn rijk is!

 

Bijzondere bezienswaardigheden in Berlijn

In Berlijn kijkt u uw ogen uit, en er zijn veel locaties die refereren aan het indrukwekkende verleden van de stad. U kunt er de restanten van de Berlijnse Muur bekijken die van 1961 tot 1989 Oost- en West-Berlijn van elkaar scheidde. De in 1788 gebouwde Brandenburger Tor geldt als de belangrijkste poort in Berlijn en sluit de bekende boulevard Unter den Linden af. Het Rijksdaggebouw werd in 1894 gebouwd en is sinds 1991 weer het parlementsgebouw van Duitsland. De indrukwekkende bouwstijl zal u zeker weten te imponeren. Midden in Berlijn vindt u in de rivier de Spree een prachtig gelegen museumeiland waarop zich 4 verschillende musea bevinden. U komt er veel te weten over de kunst, cultuur en geschiedenis van Duitsland in het algemeen, en Berlijn in het bijzonder. De Zoologischer Garten Berlin, is de beroemde Berlijnse dierentuin die van alle dierentuinen ter wereld de meeste verschillende diersoorten kent. Checkpoint Charlie, de voormalige grenscontrolepost tussen Oost- en West-Duitsland moet u zeker ook even gezien hebben. Verder zijn de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, de Dom van Berlijn, het Duits historisch museum en het Grunewald bos aansprekende locaties die een bezoek meer dan waard zijn!


 

Heerlijk eten en drinken in Berlijn

In Berlijn kunt u genieten van de geweldige Duitse keuken. Gerechten als Sauerkraut, diverse aardappelsalades, aardappelsoep, Schwenkbraten, Braadworst en Eisbein, moet u absoluut geprobeerd hebben. Als dessert zijn natuurlijk de vermaarde Berlinerbol en de overheerlijke Kaiserschmarren van harte aan te bevelen. Bier en wijn zijn in de vele aantrekkelijke Berlijnse horecagelegenheden in diverse smakelijke soorten volop verkrijgbaar!


Berlijn is een geweldige stad met een gevarieerd aanbod aan bezienswaardigheden waarbij toeristen met verschillende voorkeuren zich prima thuis zullen voelen tijdens een welverdiende vakantie!

 

Vliegtickets boeken naar Berlijn

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Berlijn met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Berlijn (BER) (SXF) (THF) of (TXL) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Berlijn, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Berlijn of de codes (BER) (SXF) (THF) of (TXL). U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Berlijn. Berlijn beschikt over 4 verschillende luchthavens.
 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.