Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Beiroet

Beiroet is de hoofdstad van Libanon en ligt aan de Middellandse Zee. Doordat de stad bijna volledig is verwoest tijdens de Libanese Burgeroorlog, die in 1990 werd beëindigd, zijn er relatief weinig historische monumenten overgebleven. Dit is overigens wel de reden dat Beiroet vandaag de dag een moderne uitstraling heeft met veel hedendaagse architectuur. Je hebt een ruime keus aan vertreksteden en maatschappijen als je op zoek bent naar Beyrut vluchten. Vanuit de meeste Europese hoofdsteden bestaat er namelijk een dagelijkse verbinding naar het enige internationale vliegveld van Libanon dat ongeveer 7 kilometer ten zuiden van het centrum van Beiroet ligt: het Rafik Hariri International Airport. Het vliegveld beschikt niet over openbaar vervoer naar de stad, maar er rijden minivans van en naar het vliegveld om dit gemis op te vangen. Daarnaast is het altijd mogelijk om een taxi te nemen die je van deur tot deur vervoert.
 

Over Beiroet

Beiroet heeft meer dan twee miljoen inwoners die, vergeleken met andere steden in het Midden-Oosten, enorm gevarieerd zijn wat betreft hun achtergrond. Waar de meeste Arabische steden overwegend een Islamitische bevolking hebben, is er in Beiroet sprake van een redelijk gebalanceerde mix van Christenen en Moslims. Verder kent Beiroet een steenrijke elite die goed te herkennen is aan dure sportwagens en het bezoeken van dure clubs. Anders dan vele andere steden in het Midden-Oosten is Beiroet relatief liberaal en zijn er in principe geen kledingvoorschriften. Ook is de stad veilig voor toeristen doordat het leger en de politie op een zeer strikte manier de vrede handhaven. Ondanks dat Libanon grenst aan Israël is het geen optie om beide landen te bezoeken in één rondreis. Eén Israëlische stempel in je paspoort is namelijk al voldoende voor de Libanese douane om je de toegang tot het land te weigeren.
 

Wat te doen in Beiroet?

Beiroet is een kustplaats met een prettig klimaat waardoor een wandeling over de Paris Avenue gedurende het hele jaar een ontspannende activiteit is. Met name tijdens een zonsondergang is dit een echte aanrader en als je genoeg hebt gewandeld, dan neem je een lekker drankje op één van de gezellige terrasjes. Een dagje strand bij één van de beach clubs is natuurlijk ook een optie. Houd daarbij echter wel in het achterhoofd dat niet alle stranden zandstranden zijn. Eén van de bekendste plekken in het nachtleven is de Monot Straat waar de elite van de stad zich graag laat zien. Andere clubs zijn bijvoorbeeld Hamra en Gemmayze. Voor de nodige dosis cultuur tijdens je bezoek aan Beiroet kun je je hart ophalen in het Nationaal Museum van Beiroet waar je voorwerpen kunt bewonderen uit de prehistorie tot aan de middeleeuwen.
 

Vliegtickets boeken naar Beiroet

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Beiroet met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS) Beiroet (BEY) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Beiroet, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Beiroet of de code BEY in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar de Beiroet.
 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.