Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Beijing

Het oude Keizerrijk China heeft een indrukwekkende cultuur en bijzondere bouwwerken nagelaten. Wie is er niet bekend met de Verboden Stad of het immens grote plein van de Hemelse Vrede? Maar voor uw reis gaat beginnen, geeft Nuhr.nl u alle informatie die u nodig heeft.
 

Met het vliegtuig naar Beijing

Beijing is een echte wereldstad. En dat merkt u al direct zodra u landt op Beijing International Airport. Deze futuristisch vormgegeven luchthaven verwerkt jaarlijks ruim 80 miljoen toeristen en rondreizende zakenlieden. Hiermee is Beijing Airport zelfs een van de drukste vliegvelden ter wereld. Om deze groeiende stroom reizigers wat beter aan te kunnen, kreeg de luchthaven er in 2008 een derde terminal bij. Dat dit nog steeds niet genoeg is, blijkt wel uit het feit dat er verregaande plannen zijn voor de bouw van een nieuw vliegveld bij Beijing. Op deze manier hopen de Chinezen toch klaar te zijn voor de toekomst.
 

Van het vliegveld naar het centrum

Beijing Airport ligt zo'n 32 kilometer ten noordoosten van het centrum, maar de binnenstad is snel en gemakkelijk te bereiken. Met de taxi of een huurauto ben u in 40 tot 60 minuten op de plaats van bestemming. Uw rit gaat over brede, toegankelijke wegen waar u echter wel tol voor moet betalen. Reist u verder met het openbaar vervoer dan kunt u gebruik maken van de bus of de metro. Voor beide vervoerders betaalt u een relatief lage prijs waardoor dit een aantrekkelijk alternatief voor de taxi is. Het metronetwerk van Beijing is de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid. Hierdoor zit er altijd een station in de buurt van uw hotel. 
 

Wat is er te doen in Beijing?

China is een land in opkomst. Het is inmiddels een van de grootste wereldeconomieën geworden, maar ook steeds meer toeristen zien dit land als een interessante bestemming. Vooral de hoofdstad Beijing profiteert hiervan. Verreweg de bekendste toeristische bezienswaardigheid is de Verboden Stad. Dit enorme complex diende eeuwenlang als paleis voor de keizers van de Ming- en de Qing-dynastieën. Om nog meer in de voetsporen te treden van de oude keizers, kunt u een bezoek brengen aan de Tempel van de Hemel. Deze plek gebruikten de keizers om in alle rust te kunnen bidden. Naast al deze culturele bezienswaardigheden is het een aanrader om met de riksja de authentieke, ommuurde wijken van Beijing te verkennen. Hier maakt u kennis met het echte China.
 

Praktische informatie

KLM en China Southern Airlines bieden vanaf Schiphol rechtstreekse Beijing vluchten aan. Na ongeveer 10 uur landt u dan op Beijing Airport. Maar voor u het vliegtuig instapt, moet u wel een visum regelen. Tevens heeft u een paspoort nodig die bij de terugreis nog minstens 6 maanden geldig is.

Vliegtickets boeken naar Beijing

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Beijing met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !

Amsterdam (AMS) en Beijing (PEK) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Beijing, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Beijing vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst Beijing of de code PEK in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Beijing.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.