Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Ten zuiden van Mali bevindt zich de grote stad Bamako. Een stad van armoede en toch heel veel cultuur die met een vliegreis van 8 uur te bereiken is. Bij aankomst resteert enkel nog een autorit van 20 tot 25 minuten en u bevindt zich in het centrum van de stad. Met de maatschappijen Kleya Airways, KLM of Air France zijn de Bamako vluchten altijd aangenaam. Nadat u alle belangrijke papieren op orde heeft kan het genieten beginnen. We hebben het hier over een paspoort dat nog minimaal zes maanden na aankomst geldig dient te zijn en het verplichte visum. Deze kunt u online aanvragen of bij de ambassade van Mali in Brussel persoonlijk ophalen. Als allerlaatste is het verplicht om een vaccinatie te krijgen tegen gele koorts. Ook malaria komt voor in dit land. Om deze reden wordt tijdens de verplichte vaccinatie ook andere vaccinaties aanbevolen. Wanneer dit allemaal geregeld is kunt u gaan genieten van de aanstaande reis.
 

Over Bamako

Bamako is de officiële hoofdstad van Mali. Gelegen aan de rivier de Niger bezit zij over voldoende water om leven aangenaam te maken. Door de industrieën en de haven is dit een levendige stad. De meest belangrijke werkzaamheden worden verricht op het gebied van metaal-, vlees- en textielverwerkingsindustrie. Hierdoor is Bamako ook een regionaal handelscentrum. Het is wel duidelijk dat deze stad één grote bezienswaardigheid is. Het is een grote markt en overal hangt een gezellige sfeer door de vrolijke muziek. Aangezien Mali een arm land is wordt vaak verondersteld dat Bamako niet interessant is voor een bezoek. Dit is niet helemaal correct omdat de stad zeker over een redelijk aantal bezienswaardigheden beschikt. Wanneer u de Franse taal beheerst zal ook de communicatie goed verlopen. Anders zal een handig reisboekje ook zeker de uitkomst bieden. Tot slot kunnen ook de winterkleren thuis gelaten worden want het is met een temperatuur vanaf 25 graden altijd aangenaam.
 

Wat te doen in Bamako?

Er zijn verschillende leuke uitjes te plannen vanuit Bamako zoals Park Zoologique. Met apen en andere diersoorten is dit een leuk dagje uit. Is er echter meer behoefte aan een grote markt dan is dit land ideaal. In de drukke straten van de stad wordt een centrale markt gehouden. Het grote voordeel is dat deze helemaal niet moeilijk te vinden is. Overal in het centraal zijn kraampjes aanwezig met verscheidene spullen die aangeboden worden. Echt alles is hier te vinden. Sieraden, stoffen, houten en metalen beeldjes en kleding zijn aanwezig. Voor een overdekte markt is de roze markt een aanrader. Herkenbaar door het roze gekleurde gebouw is deze eenvoudig te vinden. Vervolgens is een stukje cultuur opsnuiven ook erg leuk. In Muso Kunda Museum zal je meegenomen worden maar het verleden van dit land. Ook de vooruitgang die dit land meemaakt op het gebied van artistiek gevoel en kunst wordt gepresenteerd. Een vakantie in Bamako zit dus vol cultuur en gezelligheid. Ervaar het allemaal zelf tijdens een reis in Bamako.
 

Vliegtickets boeken naar Bamako

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Bamako met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !
 

Amsterdam (AMS), Rotterdam (RTM), Eindhoven (EIN) en Bamako (BKO) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Bamako, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Bamako vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS, Rotterdam (RTM) of Eindhoven (EIN) en bij Aankomst Bamako of de code BKO in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam,Rotterdam of Eindhoven naar Bamako.
 

 

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.