Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

Vluchten naar Antalya

Aan de zuidwestkust van Turkije ligt de havenplaats Antalya, die elk jaar vele toeristen lokt. En dat is niet zo vreemd, want de stad aan de Middellandse Zee heeft de vakantieganger veel te bieden. Bovendien zorgt het vliegveld bij Antalya er voor dat u snel in uw geboekte hotel of bungalow bent. Amsterdam Antalya vluchten zijn dan ook populair onder vakantiegangers naar Turkije.

Vluchten naar Antalya kunt u bij ons reisbureau eenvoudig regelen. Met uw vliegtickets kan Antalya in korte tijd worden bereikt en kunt u niet veel later heerlijk ontspannen aan de Turkse Rivièra. Vliegen naar Antalya vanaf Schiphol neemt ongeveer drie uur in beslag. Hoewel de stad over een haven beschikt, worden geen intensieve veerbootdiensten onderhouden met andere delen van Turkije of havenplaatsen elders in Europa. Het is dus hoe dan ook aan te raden om voor vakanties in Antalya vluchten naar de gelijknamige luchthaven te boeken. Uw vliegtickets Antalya kunt u online bij ons reserveren.

 

Dagelijks diverse Antalya vluchten vanuit Nederland

Ons reisbureau staat bekend als betrouwbare partner als het gaat om Amsterdam Antalya vluchten en bij ons kunt u gegarandeerd comfortabel vliegen naar Antalya. Antalya vluchten vinden meerdere keren per dag plaats, maar door niet te laat op de dag te reizen kunt u de rest van de dag nog gebruiken voor het bezichtigen van de schitterende stad.

Antalya heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot de tweede eeuw voor Christus. Als snel ontwikkelde het plaatsje zich tot een drukke havenstad en werd Antalya het culturele kruispunt van Europa, Azië en het Midden-Oosten. Tegenwoordig zijn er nog veel historische gebouwen en pleinen te bewonderen, zoals de door de Romeinen gebouwde Hıdırlıktoren, de middeleeuwse Kesikminaret, de Hadrianuspoort, de Romeinse haven met vlakbij de oude stadsmuren en de dertiende-eeuwse Yivliminaret. Deze minaret is sinds zijn openstelling voor toeristen in 1974 het symbool van Antalya geworden.

In Antalya schijnt de zon veelvuldig en uitbundig. Op niet minder dan driehonderd dagen per jaar kunt u genieten van heerlijke zomerse temperaturen aan de Turkse zuidkust, waarbij de zon gemiddeld tien uur per dag schijnt. Amsterdam Antalya vluchten zijn dan ook gedurende het hele jaar in trek. Dankzij het nabijgelegen vliegveld is Antalya rechtstreeks te bereiken. Reizen met de trein naar de badplaats is niet mogelijk, omdat het Turkse spoorwegennet zich beperkt tot het binnenland en de westkust van het land. Gelukkig zijn er wel voldoende mogelijkheden om met de bus te reizen en natuurlijk kunt u ook een taxi nemen om vanaf het vliegveld in Antalya zelf te komen. De stad heeft daarnaast een tramlijn. Uiteraard kunt u ook besluiten om niet te vliegen naar Antalya, maar de auto te nemen. Houdt u er wel rekening mee dat de afstand vanaf Amsterdam ongeveer 3400 kilometer is en u voor uw reis dus genoeg tijd voor moet uittrekken. Vluchten naar Antalya zijn wat dat betreft dus meer aan te raden.

Het sfeervolle centrum met zijn oude moskeeën, historische kerken en Romeinse monumenten is zeer de moeite waard. Voor strandliefhebbers is er een aangenaam zandstrand en voor de kust kan onder meer worden gedoken of kunnen boottochten worden gemaakt. De omgeving met zijn bergen, kliffen en watervallen biedt mooie wandelroutes en Antalya heeft in de avonduren een uitgebreid nachtleven met diverse clubs, discotheken, restaurants en cafés. Voor het boeken van vluchten naar Antalya kunt u volledig op ons reisbureau vertrouwen. Om de stad en zijn omgeving helemaal te beleven zijn bezienswaardigheden als het naburige plaatsje Perge met zijn Trojaanse ruïnes, de oude haven, het archeologiemuseum en natuurlijk een bezoek aan een traditioneel badhuis aan te bevelen.

Vliegtickets boeken naar Antalya

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Antalya met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !

Amsterdam (AMS), Rotterdam (RTM) en Antalya (AYT) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam, Rotterdam naar Antalya, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Antalya vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS of Rotterdam (RTM),  en bij Aankomst Antalya of de code AYT in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam, Rotterdam naar Antalya.

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.