Tip! Maak gebruik van onze alternatieve vluchten filter voor meer mogelijkheden Wij zoeken voor jou naar de beste vluchten bij meer dan 1001 airline’s
Anders dan andere aanbieders tonen wij jou direct de totale prijs inclusief boekingskosten en exclusief eventuele bagagekosten en wordt je niet verrast met kosten achteraf.

De grootste budgetmaatschappij van het Middel-Oosten is Air Arabia en vliegt naar 67 verschillende bestemmingen. Of u naar Noord-Arika, het Midden-Oosten, Europa, Centraal Azië of India gaat, Air Arabia is de prijsvechter die deze mogelijkheid biedt.
 

Check-in informatie

Drie uur voordat uw vliegtuig vertrekt, zullen de incheckbalies van Air Arabia geopend worden. Tot één uur voor de geplande vertrektijd kunt u zich hier in te checken. Passagiers worden geadviseerd om uiterlijk twee uur voor vertrek op het vliegveld aanwezig te zijn. Daarnaast is online inchecken enkel mogelijk wanneer u vanaf Sharjah International Airport vliegt.
 

Kosten en toeslagen

Bij Air Arabia wordt een toeslag gevraagd voor uw bagage. Over het algemeen geldt dat een bagage van 20 kg ongeveer 20 euro kost. De bagage die zwaarder is dan 30 kg wordt gezien als overbagage. Hierbij wordt gemiddeld 10 euro per extra kilo in rekening gebracht. 
 

Zitplaats informatie

Het reserveren van een zitplaats is mogelijk bij een online boeking bij Air Arabia.
 

Service aan boord

De drankjes en hapjes zullen altijd aangeboden worden. Daarnaast heeft u bij lange vluchten de mogelijkheid om een maaltijd te bestellen. Versnaperingen en maaltijd kunt u eenvoudig van tevoren reserveren.
 

Punctualiteit

Air Arabia scoort goed wanneer het om punctualiteit gaat.
 

Air Arabia Marokko vluchten

Vanaf Amsterdam en Brussel wordt er direct gevlogen op Nador, Tanger en Casablanca. Door middel van een overstap is het bovendien mogelijk om tientallen plaatsen in het Midden-Oosten, India en Centraal-Afrika te bereiken.
 

Air Arabia Online betalen

Bij Nuhr is het mogelijk om uw tickets online veilig te betalen via Ideal, MasterCard, Maestro en Visa.
 

Goedkope vliegtickets Air Arabia

Air Arabia biedt comfortabele, veilige en bijzonder betaalbare reis naar een groot aantal bestemmingen, zowel in Marokko als in het Midden-Oosten. Niet voor niets is het bedrijf al tijden een gewaardeerd partner van NUHR reizen: met NUHR en Air Arabia bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie.

 

Meer over Air Arabia

 

 

u navigeert in privémodus

Onze website werkt helaas niet in de privémodus of incognitomodus omdat wij dan de gegevens welke wij gebruiken om tickets voor jou op te kunnen zoeken en te kunnen tonen niet kunnen opslaan.

Wil je een goed werkende nuhr.nl? Schakel dan de privémodus/ incognitomodus (tijdelijk) uit.