Geen vluchten gevonden voor uw zoekcriteria, kunt u het volgende nieuwe vorm noemen.

  • Nuhr

Transavia vluchten

Transavia is een Nederlandse low cost luchtvaartmaatschappij die al sinds 1965 verschillende vluchten aanbiedt. Sinds 2003 maakt Transavia deel uit van de Air France KLM Groep, maar is wel altijd zelfstandig blijven opereren op de vliegmarkt. Door al deze jaren ervaring kunnen ze nu een groot aanbod aanbieden met vluchten naar verschillende zomer- en winterbestemmingen binnen Europa en rond de Middelandse Zee.
 

Check-in informatie

Het is verstandig om altijd 2 uur voor vertrek aanwezig te zijn op het vliegveld. Voor de meeste vluchten geldt dat men vanaf 3 of 2,5 uur voor vertrek in kan checken tot 60 of 40 minuten voor vertrek. Dit kan verschillen per bestemming, waardoor het verstandig is dit altijd goed te controleren. Ook is het vaak mogelijk om online in te checken, dit kan vanaf 24 uur tot 4 uur voor vertrek gedaan worden.
 

Bagage informatie

Bij Transavia betaalt u een prijs voor het totale gewicht van de bagage. Voor ruimbagage geldt dat u maximaal 50 kilogram per persoon mee mag nemen en het maximumgewicht van elk stuk bagage 32 kilogram mag zijn. Naast ruimbagage kunt u ook handbagage meenemen. Iedereen mag 1 stuk handbagage meenemen met een gewicht van maximaal 10 kilogram en een maximale afmeting van 55 bij 40 bij 25 centimeter.
 

Kosten en toeslagen

Transavia is een low cost vliegmaatschappij, waardoor de tickets altijd scherp geprijsd zijn. Ook biedt Transavia de mogelijkheid om verschillende tariefstructuren te kiezen, zoals standaard, plus en max. Max is daarvan de meest luxe variant. Transavia streeft namelijk naar de mogelijkheid om duidelijke prijzen te laten zien en daarmee de meest betaalbare en toegankelijke vliegmaatschappij van Nederland te worden.
 

Zitplaats informatie

Het is mogelijk om tot 48 uur voor vertrek van de vlucht een stoel te reserveren. Een stoel met normale beenruimte kost 4 Euro per persoon per vlucht. Wanneer u liever meer beenruimte heeft betaalt u 15 Euro per persoon per vlucht. Zonder reservering zal een overgebleven stoel aan u toegewezen worden.
 

Service aan boord

Het is mogelijk om tijdens de vlucht eten en drinken te kopen, maar ook non-food producten zijn te verkrijgen. Ook kan u de speciale app van Transavia downloaden, waardoor u tijdens uw vlucht naar films en series kunt kijken.
 

Punctualiteit

Transavia streeft ernaar om zo veel mogelijk het tijdsschema aan te houden en vertragingen en annuleringen te voorkomen. Soms zijn er echter situaties waarin dit niet voorkomen kan worden, op die momenten zullen er dan naar oplossingen gezocht worden.

Hoi, hoe kunnen we jou helpen?

Algemene telefoonnummer

020 763 04 44(lokaal tarief)

Telefonische bereikbaarheid

maandag t/m zaterdag 09:00 - 21:00
zondag 11:00 - 16:00

Meest gestelde vragen

  • Bagage bijboeken
  • Vliegtijden controleren
  • Boeking wijzigen of annuleren
Algemene voorwaarden Meer vragen en antwoorden

Betaalmethoden

Wij accepteren
  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • Maestro