Geen vluchten gevonden voor uw zoekcriteria, kunt u het volgende nieuwe vorm noemen.

  • Nuhr

SunExpress vluchten

SunExpress is een vliegmaatschappij die gevestigd is in Turkije en Duitsland. Met 25 jaar ervaring bieden ze nu een groot vluchtaanbod aan met vluchten binnen heel Europa, maar ook vluchten naar Tunesië, De Rode Zee, Noord Cyprus en de Canarische Eilanden.
 

Check-in informatie

Vanaf 2 uur voor vertrek kan er ingecheckt worden op de luchthaven. Dit is mogelijk tot 45 minuten van te voren. Voor vluchten binnen Turkije is dit 30 minuten voor de vlucht. Bij deze vluchten binnen Turkije is het mogelijk om online in te checken, voor andere vluchten niet. Het is wel mogelijk om bij veel verschillende luchthavens een dag voor vertrek de bagage al in te checken en de boarding passen te ontvangen.
 

Bagage informatie

Voor sommige bestemmingen geldt een bagage beleid waarbij ingecheckte bagage maximaal 20 kilogram mag wegen. Voor veel bestemmingen binnen Turkije mag dit meer zijn, namelijk 30 kilogram. Er mag ook handbagage meegenomen worden in het vliegtuig. Deze mag een afmeting hebben van 55 bij 40 bij 20 centimeter en een maximum gewicht van 6 kilogram.
 

Kosten en toeslagen

SunExpress biedt vaak verschillende acties aan waardoor de vluchten goedkoper kunnen worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om sunpoints te sparen waardoor men verschillende beloningen kunt verdienen. Ook worden er veel acties aangeboden waardoor het erg goedkoop wordt om een auto te huren en is er ook makkelijk te zien wanneer een ticket het goedkoopst is. SunExpress hanteert een beleid waarbij de tickets zo goedkoop mogelijk blijven. Het is mogelijk om SunEco, SunClassis en SunPremium te vliegen, waarbij SunPremium het meest luxe is en de meeste voordelen heeft.
 

Zitplaats informatie

Het is mogelijk om tegen een betaling zitplaatsen te reserveren. Het is ook mogelijk om ervoor te zorgen dat u een ruimere zitplaats heeft waardoor u meer beenruimte heeft. Dit is wel tegen betaling, maar u kunt er dan wel zeker van zijn dat u voldoende ruimte heeft.
 

Service aan boord

Het is mogelijk om aan boord te genieten van een ruim aanbod aan snacks en maaltijden. Ook is het mogelijk om een uitgebreide maaltijd van te voren te bestellen. Wanneer u last heeft van een allergie kunt u dit ook 72 uur van te voren doorgeven en tegen een kleine betaling van 5 Euro wordt er dan speciaal iets voor u klaargemaakt.
 

Punctualiteit

SunExpress streeft ernaar om zo veel mogelijk te voldoen aan het tijdsschema dat aangegeven wordt. Vertraging wordt zo veel mogelijk voorkomen en op tijd duidelijk aangegeven.

Hoi, hoe kunnen we jou helpen?

Algemene telefoonnummer

020 763 04 44(lokaal tarief)

Telefonische bereikbaarheid

maandag t/m zaterdag 09:00 - 21:00
zondag 11:00 - 16:00

Meest gestelde vragen

  • Bagage bijboeken
  • Vliegtijden controleren
  • Boeking wijzigen of annuleren
Algemene voorwaarden Meer vragen en antwoorden

Betaalmethoden

Wij accepteren
  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • Maestro