Geen vluchten gevonden voor uw zoekcriteria, kunt u het volgende nieuwe vorm noemen.

  • Nuhr

Singapore vluchten

Vluchten naar Singapore

De meeste mensen kennen Singapore helaas alleen van de internationale luchthaven Changi Aiport (SIN) wanneer ze overstappen voor een volgende Aziatische bestemming. En dat is jammer want Singapore heeft de verwende toerist nogal wat te bieden. De democratische Republiek Singapore is het kleinste land van Zuidoost Azië, een archipel van meer dan 60 eilanden, de tweede wereldhaven, een stadstaat , een handelsnatie én een shoppingparadijs. Dat lijkt nogal veel maar... dat is ook zo. Hoewel de futuristische luchthaven én thuishaven van nationale vliegmaatschappij Singapore Airlines van alle moderne gemakken is voorzien gaat u op verkenning in het centrum van dit Aziatisch wonder. Voor de goede orde dient u te weten dat het tijdsverschil met Nederland 7 uur is, dat een geldig paspoort volstaat en dat er zware straffen staan op het in bezit hebben van drugs (doodstraf), kauwgum en illegale software. De ruimte voor de meer dan 5 miljoen inwoners is beperkt dus er is enorm veel hoogbouw en daartussen ligt een perfect ontworpen netwerk van wegen en sporen. Na uw vlucht naar Singapore reist u in 20 minuten met de MRT (Mass Rapid Transport) naar het centrum. Een taxi kan ook: snel, veilig en opvallend goedkoop.

Vliegtickets boeken naar Singapore

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Singapore met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !

Amsterdam (AMS) en Singapore (SIN) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Singapore, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Singapore vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS en bij Aankomst Singapore of de code SIN in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Singapore.

Reisinformatie naar Singapore

Hoi, hoe kunnen we jou helpen?

Algemene telefoonnummer

020 763 04 44(lokaal tarief)

Telefonische bereikbaarheid

maandag t/m zaterdag 09:00 - 21:00
zondag 11:00 - 16:00

Meest gestelde vragen

  • Bagage bijboeken
  • Vliegtijden controleren
  • Boeking wijzigen of annuleren
Algemene voorwaarden Meer vragen en antwoorden

Betaalmethoden

Wij accepteren
  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • Maestro