Geen vluchten gevonden voor uw zoekcriteria, kunt u het volgende nieuwe vorm noemen.

  • Nuhr

Pegasus vluchten

Pegasus Airlines is een Turkse vliegmaatschappij. Deze maatschappij vliegt van verschillende toeristische bestemmingen in Turkije naar Noord- en West-Europa. Meer dan 20 jaar geleden is deze maatschappij opgericht en sinds 2005 is Pegasus overgenomen door ESAS Holding. Sindsdien wordt er meer aandacht besteed aan het lagekostenmodel waar veel passagiers behoefte aan hebben. Er zijn een aantal zaken die betrekking hebben op een vlucht met deze vliegmaatschappij.

Check-in informatie

Het is aan te raden om tenminste twee uur van te voren op de luchthaven aanwezig te zijn om problemen te voorkomen. De check-in kan plaatsvinden tot 30 minuten voor vertrek bij binnenlandse vluchten en 40 minuten bij internationale vluchten. Wanneer u reist met alleen handbagage is het ook mogelijk om zelf in te checken bij een self-service kios die te vinden zijn op het vliegveld. Ook is het mogelijk om online in te checken. Dit kan vanaf 72 tot 3 uur voor vertrek. Ook dan kan de bagage tot 30 minuten voor vertrek ingeleverd worden.

Bagage informatie

De geregistreerde bagage die u afgeeft bij de luchthaven mag een maximumgewicht hebben van 32 kilogram. Naast deze bagage mag iedereen ook handbagage meenemen in het vliegtuig. De handbagage mag maximaal 8 kilogram wegen en mag een maximale afmeting hebben van 20 bij 40 bij 55 centimeter. Voor handbagage die deze bepalingen overschrijdt zal 50 Euro in rekening gebracht worden.

Kosten en toeslagen

Pegasus hanteert een lagekostenmodel waardoor deze vliegmaatschappij de kosten zo laag mogelijk probeert te houden. Ook bieden ze verschillende pakkettarieven aan die de reis extra voordelig kunnen maken door bijvoorbeeld 50% korting te geven op verschillende mogelijkheden zoals de annulering, een maaltijd of meer bagage.

Zitplaats informatie

Het is mogelijk om een zitplaats tegen betaling te reserveren. Dit kan pas wanneer een ticket gekocht en betaald is. Na de stoelkeuze kan deze niet meer veranderd worden.

Service aan boord

Het is mogelijk om gebruik te maken van een maaltijdservice aan boord. Een maaltijd moet dan wel 24 uur voor vertrek besteld zijn, daarna is het niet meer mogelijk om een maaltijd te bestellen.

Punctualiteit

Pegasus streeft ernaar om de vliegmaatschappij van Turkije te worden die zich het beste aan haar tijdsschema houdt. Ze tonen daarom ook iedere maand op de site in wat voor mate dit gelukt is.

Hoi, hoe kunnen we jou helpen?

Algemene telefoonnummer

020 763 04 44(lokaal tarief)

Telefonische bereikbaarheid

maandag t/m zaterdag 09:00 - 21:00
zondag 11:00 - 16:00

Meest gestelde vragen

  • Bagage bijboeken
  • Vliegtijden controleren
  • Boeking wijzigen of annuleren
Algemene voorwaarden Meer vragen en antwoorden

Betaalmethoden

Wij accepteren
  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • Maestro