Hoi, hoe kunnen we jou helpen? Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Neem contact

Volwassenen 12 + jaar + -
Kinderen 2 - 11 jaar + -
Baby 0 - 1 jaar + -
payment method Zoeken
Volwassenen 12 + jaar + -
Kinderen 2 - 11 jaar + -
Baby 0 - 1 jaar + -
payment method
Volwassenen 12 + jaar + -
Kinderen 2 - 11 jaar + -
Baby 0 - 1 jaar + -

Nador vluchten Vliegen naar Nador

Vluchten naar Nador

Nador heeft een eigen vliegveld. Deze is gelegen op slechts twintig kilometer van de stad. De voorzieningen zijn beperkt, maar er zijn een aantal winkels, cafés en een geldwisselkantoor. Er is geen spoorlijn of vaste buslijn naar de stad, maar er zijn voldoende taxi's beschikbaar, zowel privé als gedeeld, die u in ongeveer een half uur in het centrum van de stad kunnen brengen.

Uw reisorganisatie nuhr.nl biedt een ruime waaier van vliegtickets aan naar deze bestemming. Bijna dagelijks kan u vanaf Amsterdam en Brussel naar Nador. In de zomermaanden worden ook extra vluchten ingezet door Nuhr.nl vanaf Eindhoven. Dit allemaal in een exclusieve samenwerking met Transavia. Speciale prijzen met Air Arabia vervolledigen ons ruim aanbod.

Een gevolg van de snelle ontwikkeling van de stad is de verbeterde bereikbaarheid over het land. De infrastructuur is sterk verbeterd, waardoor steden als Al Hoceima en zelfs Tanger en Meknes uitstekend per (huur)auto bereikbaar zijn. Bovendien is de stad sinds kort ook op het Marokkaanse spoorwegnet aangesloten, wat het ideaal maakt als onderdeel van een stedentrip per spoor.

Meer over Nador

 

Graag even geduld…