Geen vluchten gevonden voor uw zoekcriteria, kunt u het volgende nieuwe vorm noemen.

  • Nuhr

Lomo vluchten

Vluchten naar Lomo

U wilt een vlucht boeken naar het plaatsje Lomo? Dan kunt u hier alles regelen! Lomo ligt in de Verenigde Staten van Amerika in het Westen in de staat California. Vanaf Schiphol, Amsterdam is een vlucht naar Lomo in Californië ongeveer 17 à 18 uur vliegen. Lomo airport heeft geen openbaar vervoer of taxi tot uw beschikking, dus is het beste advies om een auto te huren. Er zit een autoverhuur bij Lomo airport, waar u direct een auto kunt huren en op weg kunt. Lomo is een plaats in één van de staten van Amerika, en als u naar Amerika vliegt heeft u een visum nodig om het land binnen te komen. Dit visum kunt u in Nederland voor uw vertrek al regelen. De dichstsbijzijnde hotels die u kunt boeken na uw aankomst in Lomo zijn de Forest Ranch hotels. Andere hotels liggen in plaatsen vlakbij Lomo, zoals Live Oak, Encinal, Sunset, Tambo en Sanders. Ons advies is om voor vertrek een auto te huren en een hotel te boeken, zodat u dat ter plaatse niet meer hoeft te doen.

Over Lomo

Lomo is een niet-officiële gemeenschap, dat ligt in Sutter County in de staat Californië van de Verenigde Staten van Amerika. De plaats heeft geen eigen bestuur en valt samen met de plaatsen eromheen onder een bestuur van het hele gebied van Sutter County, wat te vergeljken is met een provinciebestuur bij ons in Nederland. Lomo had vroeger de naam Wakefield Station en maakte onderdeel uit van een handelsroute langs de kust van Californië. Daarbij was Wakefield station één van de stations die aangegaan werd door het transport langs deze handelsroute. Lomo ligt nog steeds langs een grote weg. De meeste bekende en grote stad in de buurt van Lomo is Sacramento. Lomo had van 1878 tot 1881 een postkantoor, verder zijn er in Lomo zelf niet veel voorzieningen, daarvoor doet u er goed aan om in de plaats rondom Lomo een verblijf te vinden.

Wat te doen in Lomo?

Lomo biedt u een mooie natuur om in rond te trekken. De weg, die langs de vele plaatsen in de buurt leidt, leent zich zeer goed voor een roadtrip en daar wordt ook veel gebruik van gemaakt. In de buurt van Lomo vindt u verschillende prachtige natuurparken, die het bezoeken zeker waard zijn, zoals het Sutter National Wildlife Refuge. Dit park ligt in de Sacramento Valley en heeft een prachtige natuur, waar u in rond kunt trekken en waar u prachtige en zeldzame vogelsoorten en andere diersoorten kunt spotten. Een andere bijzondere plek om te bezoeken is de Sleep Train Amphitheatre, dat ligt 15 mijl van Lomo, maar is het rijden zeker waard. Het is een buiten amphitheater, waar bijzondere voorstellingen worden gegeven. Daarnaast zijn er ook dichterbij Lomo veel verschillende plaatsen of oude kampementen te vinden uit de tijd van Columbus en het vroege Amerika. Er ligt een hoop geschiedenis op u te wachten.

Vliegtickets boeken naar Lomo

Bij Nuhr.nl boek u uw vliegtickets naar Lomo met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !

Amsterdam (AMS) en Lomo (LOM) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Lomo, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Onder knop Nuhr vluchten vindt u onze eigen rechtstreekse Lomo vluchten ook kunt u gebruik maken van Alle vluchten. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS  en bij Aankomst Lomo of de code LOM  in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar Lomo.

Reisinformatie naar Verenigde Staten

Hoi, hoe kunnen we jou helpen?

Algemene telefoonnummer

020 763 04 44(lokaal tarief)

Telefonische bereikbaarheid

maandag t/m zaterdag 09:00 - 21:00
zondag 11:00 - 16:00

Meest gestelde vragen

  • Bagage bijboeken
  • Vliegtijden controleren
  • Boeking wijzigen of annuleren
Algemene voorwaarden Meer vragen en antwoorden

Betaalmethoden

Wij accepteren
  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • Maestro