Geen vluchten gevonden voor uw zoekcriteria, kunt u het volgende nieuwe vorm noemen.

  • Nuhr

Curacao vluchten

Vluchten naar Willemstad Curacao

Willemstad is de hoofdstad van Curaçao, de vroegere Nederlandse Antillen en heeft de beschikking over een luchthaven, de Curaçao International Airport, ook wel bekend als de Hato Airport of de Aeropuerto Hato. Het vliegveld ligt nabij de stad Hato op ongeveer 12 kilometer (20 minuten rijden) van Willemstad. De luchthaven wordt veelvuldig gebruikt als hub voor zowel nationaal als internationaal vliegverkeer. Rechtstreekse Willemstad vluchten vanuit Amsterdam brengen bezoekers in ongeveer 10 uur naar het eiland. Vanaf de luchthaven kan een taxi naar de hoofdstad genomen worden. Een rit kost ongeveer USD 25, waarbij de taxichauffeur minimaal 10% fooi verwacht. Nachtelijke ritten zijn 25% duurder. Een huurauto is de ideale manier om het eiland verder te verkennen. Wie gebruik wil maken van het openbaar vervoer is aangewezen op bussen, de officiële konvooi-bussen en de privé bussen voorzien van het woord bus op hun nummerbord. Laatstgenoemde hanteren geen vaste vertrektijden en kunnen overal aangehouden worden voor een rit.

Vliegtickets boeken naar Curacao

Bij Nuhr.nl boek u uw  vliegtickets naar Curacao met de allerlaagste boekingskosten van Nederland. Wacht niet langer en zoek de beste deals !

Amsterdam (AMS) Curacao (AN) vluchten

Ga opzoek naar de beste vluchten van Amsterdam naar Curacao, d.m.v. het bovenstaande zoekfilter gebruiken. Bij vertrek vult u Amsterdam of code AMS in en bij Aankomst Curacao of de code AN in. U ziet gelijk in het overzicht de beste vluchten van Amsterdam naar de Curacao.

Meer over de Nederlandse Antillen

Hoi, hoe kunnen we jou helpen?

Algemene telefoonnummer

020 763 04 44(lokaal tarief)

Telefonische bereikbaarheid

maandag t/m zaterdag 09:00 - 21:00
zondag 11:00 - 16:00

Meest gestelde vragen

  • Bagage bijboeken
  • Vliegtijden controleren
  • Boeking wijzigen of annuleren
Algemene voorwaarden Meer vragen en antwoorden

Betaalmethoden

Wij accepteren
  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • Maestro