Geen vluchten gevonden voor uw zoekcriteria, kunt u het volgende nieuwe vorm noemen.

  • Nuhr

Atlas global vluchten

Atlas Global, voorheen Atlasjet, is een vliegmaatschappij gevestigd in Turkije. Ze bieden verschillende vluchten aan over de hele wereld. Sinds het ontstaan in 2001 is de maatschappij erg gegroeid. Ze zijn begonnen met twee vliegtuigen, maar dit is nu een aantal van wel 18 verschillende vliegtuigen.
 

Check-in informatie

Het is verstandig om tenminste 1 uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld voor vluchten binnen Turkije, voor deze vluchten eindigt de check-in 30 minuten voor vertrek. Voor vluchten naar een ander land kunt u het beste zo'n 2 uur van te voren aanwezig zijn op de luchthaven en 1 uur voor vertrek ingecheckt zijn. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de selfservice check-in op de luchthaven, waardoor u heel snel door kunt naar de gate. Het is daarnaast ook nog mogelijk om vooraf online in te checken om wachtrijen te voorkomen. Dit is mogelijk vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek.
 

Bagage informatie

Ingecheckte bagage die meegenomen wordt op een vlucht met Atlas Global mag maximaal 32 kilogram wegen. Voor de meeste vluchten geldt echter wel dat een gewicht van 20 of 25 kilogram gratis is en voor alles daarboven extra kosten in rekening worden gebracht. Daarnaast mag er in het vliegtuig ook 1 stuks handbagage meegenomen worden. Deze mag een maximale afmeting hebben van 24 bij 45 bij 56 centimeter.
 

Kosten en toeslagen

Atlas Global biedt goedkope tickets aan, waardoor het erg voordelig kan zijn om met deze maatschappij te vliegen. Ook is het mogelijk om nog voordeliger te vliegen, door gebruik te maken van verschillende kortingen en acties die soms aangeboden worden. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen tussen EconomyPlus en Businessclass, wat ook een verschil in prijs maakt.

 

Zitplaats informatie

Alle stoelen in het vliegtuig zijn van comfortabel leder en u heeft altijd een beenruimte van 77 centimeter. Het is mogelijk om tijdens het inchecken gratis een stoel te kiezen. Het is daarnaast ook nog mogelijk om vooraf een extra stoel bij te boeken.
 

Service aan boord

Tijdens de vlucht worden er lekkere hapjes en drankjes rondgebracht die allemaal gratis zijn. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bij vluchten die langer dan 3 uur duren gebruik te maken van de 'Flying Chef'. Dit is een kok die meegaat met deze vluchten waardoor alle maaltijden voor u bereid kunnen worden.
 

Punctualiteit

Atlas Global streeft naar punctualiteit. Deze vliegmaatschappij probeert vertragingen en annuleringen zo veel mogelijk te voorkomen. Daarnaast zal er altijd zo goed mogelijk gecommuniceerd worden met de reiziger, waardoor onduidelijkheden voorkomen proberen te worden.

For English Please Click here (.pdf)

Hoi, hoe kunnen we jou helpen?

Algemene telefoonnummer

020 763 04 44(lokaal tarief)

Telefonische bereikbaarheid

maandag t/m zaterdag 09:00 - 21:00
zondag 11:00 - 16:00

Meest gestelde vragen

  • Bagage bijboeken
  • Vliegtijden controleren
  • Boeking wijzigen of annuleren
Algemene voorwaarden Meer vragen en antwoorden

Betaalmethoden

Wij accepteren
  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • Maestro