Hoi, hoe kunnen we jou helpen? Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Neem contact

Volwassenen 12 + jaar + -
Kinderen 2 - 11 jaar + -
Baby 0 - 1 jaar + -
payment method Zoeken
Volwassenen 12 + jaar + -
Kinderen 2 - 11 jaar + -
Baby 0 - 1 jaar + -
payment method
Volwassenen 12 + jaar + -
Kinderen 2 - 11 jaar + -
Baby 0 - 1 jaar + -

Al Hoceima vlucht Vliegen naar Al Hoceima

Vluchten naar Al Hoceima

Op zo'n 17 kilometer van de stad ligt Cherif Al Idrissi Airport, de naar de beroemde cartograaf vernoemde luchthaven van de stad. Door recente modernisering is dit relatief kleine vliegveld voorzien van alle voorzieningen die u van een modern vliegveld mag verwachten, waaronder een aantal café's en restaurants, en een geldwisselkantoor. Royal Air Maroc, de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko, verzorgt vluchten van en naar Amsterdam en Brussel; Transavia vliegt vanaf en naar Amsterdam en Rotterdam. Ook is het mogelijk vliegtickets via een andere maatschappij te kopen en tijdens uw reis over te stappen op de luchthaven van Tanger. Een directe vlucht vanaf Amsterdam (Schiphol) duurt ongeveer drie uur. Er is sprake van een klein tijdverschil; in de zomer is het in Al Hoceima één uur vroeger, in de winter twee.

Het is mogelijk om per bus of taxi naar de stad te reizen, of om een auto te huren. Dit laatste is met name een goede optie als u van plan bent de omgeving van de stad te gaan verkennen. Het wegennetwerk in en rondom de stad is prima.

Meer over  Al Hoceima

Graag even geduld…