Geen vluchten gevonden voor uw zoekcriteria, kunt u het volgende nieuwe vorm noemen.

  • Nuhr

Air Arabia

De grootste budgetmaatschappij van het Middel-Oosten is Air Arabia en vliegt naar 67 verschillende bestemmingen. Of u naar Noord-Arika, het Midden-Oosten, Europa, Centraal Azië of India gaat, Air Arabia is de prijsvechter die deze mogelijkheid biedt.
 

Check-in informatie

Drie uur voordat uw vliegtuig vertrekt, zullen de incheckbalies van Air Arabia geopend worden. Tot één uur voor de geplande vertrektijd kunt u zich hier in te checken. Passagiers worden geadviseerd om uiterlijk twee uur voor vertrek op het vliegveld aanwezig te zijn. Daarnaast is online inchecken enkel mogelijk wanneer u vanaf Sharjah International Airport vliegt.
 

Bagage informatie

Niet meer van toepassing Hoeveel bagage u maximaal mag inchecken voor uw vlucht is afhankelijk van de reis en bestemming. Per vlucht is het aantal kilo verschillend. Tickets die geboekt worden via Nuhr.nl geven u recht op 20 kg. bagage naar Marokko vluchten. Hou hier rekening mee omdat niet alle aanbieders van deze maatschappij bagage inbegrepen hebben zodat dit een verkeerd prijsbeeld geeft.<--- Niet meer van toepassing.   Daarnaast geldt wel dat u één stuk handbagage gratis mag meenemen aan boord van het vliegtuig. Wist u trouwens al dat Air Arabia een hulpmiddel gebruikt om verloren bagage op te sporen? Onzekerheid is dus niet nodig, want verloren bagage worden bij Air Arabia op een slimme wijze terug gevonden.
 

Kosten en toeslagen

Bij Air Arabia wordt een toeslag gevraagd voor uw bagage. Over het algemeen geldt dat een bagage van 20 kg ongeveer 20 euro kost. De bagage die zwaarder is dan 30 kg wordt gezien als overbagage. Hierbij wordt gemiddeld 10 euro per extra kilo in rekening gebracht. ( Tickets die geboekt worden via Nuhr.nl geven u recht op 20 kg. bagage. )
 

Zitplaats informatie

Het reserveren van een zitplaats is mogelijk bij een online boeking bij Air Arabia.

Service aan boord

De drankjes en hapjes zullen altijd aangeboden worden. Daarnaast heeft u bij lange vluchten de mogelijkheid om een maaltijd te bestellen. Versnaperingen en maaltijd kunt u eenvoudig van tevoren reserveren.
 

Punctualiteit

Air Arabia scoort goed wanneer het om punctualiteit gaat.

Air Arabia Marokko vluchten

Vanaf Amsterdam en Brussel wordt er direct gevlogen op Nador, Tanger en Casablanca. Door middel van een overstap is het bovendien mogelijk om tientallen plaatsen in het Midden-Oosten, India en Centraal-Afrika te bereiken.

Air Arabia Online betalen

Bij Nuhr is het mogelijk om uw tickets online veilig te betalen via Ideal, MasterCard, Maestro en Visa.

Goedkope vliegtickets Air Arabia

Air Arabia biedt comfortabele, veilige en bijzonder betaalbare reis naar een groot aantal bestemmingen, zowel in Marokko als in het Midden-Oosten. Niet voor niets is het bedrijf al tijden een gewaardeerd partner van NUHR reizen: met NUHR en Air Arabia bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie.

 

Meer over Air Arabia

Hoi, hoe kunnen we jou helpen?

Algemene telefoonnummer

020 763 04 44(lokaal tarief)

Telefonische bereikbaarheid

maandag t/m zaterdag 09:00 - 21:00
zondag 11:00 - 16:00

Meest gestelde vragen

  • Bagage bijboeken
  • Vliegtijden controleren
  • Boeking wijzigen of annuleren
Algemene voorwaarden Meer vragen en antwoorden

Betaalmethoden

Wij accepteren
  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • Maestro